Mavi lisans güvenilir mi?

Nusux

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Model: Monster Abra a5 16.6.8

10. Nesil Comet Lake

Intel® Comet Lake Core™ i5-10200H 4C/8T; 8MB L3; 8GT/s; 2.4GHz > 4.1GHz; 45W; 14nm

Mobile Intel® HM470 Chipset

nVIDIA® GeForce® GTX1650 Ti 4GB GDDR6 128-Bit DX12

500GB CRUCIAL P2 PCIe M.2 2280 PCIe 3.0 x4 (Okuma: 2300 MB/s - Yazma: 940 MB/s)
Meslek
Öğrenci
Normalde ben CMD ile yapılan KMS kullanıyordum ama format attım ve sistemi yavaşladığını gördüm. Şimdi ise lisans alma kararı aldım ama kafam çok karışık. Mavi lisans güvenilir mi ya da güvenilir OEM key satan site var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunlar yasal değil ve CMD ile yaptıysanız geçmiş olsun. Yinede almak istiyorsanız sağlam lisans en iyisi.

Bunlar yasal değil ve CMD ile yaptıysanız geçmiş olsun. Yine de almak istiyorsanız SağlamLisans en iyisi.

Formata rağmen yapışan bir şey mi bu yani anakarta kalıcı mı kalıyor.

Hocam KMS'nin bilgisayari yavaslattigini nasıl fark ettiniz? Yargilamak icin degil, kendim de KMS sunucusuna bagli olarak kullanıyorum ama farki anlayamiyorum.

Hocam KMS'nin bilgisayari yavaslattigini nasıl fark ettiniz? Yargilamak icin degil, kendim de KMS sunucusuna bagli olarak kullanıyorum ama farki anlayamiyorum.

İnanılmaz bir performans düşüşü oldu desem yalan olur masaüstünde gezerken eskisine göre biraz daha yavaş gibi geldi oyunlarda biraz FPS düşmesi var gibi geldi bu yüzden laptopu servise verdim strest ve beacmark testine soktular ama bir sorun yok dediler yani benimle de kaynaklı olabilir.

Hocam mavi losanstan aldınız mı?

Hayır ama alan ve güvenen biri olsa alırımda forumda hiç öneren ve yorum yapan yok.

İnanılmaz bir performans düşüşü oldu desem yalan olur masaüstünde gezerken eskisine göre biraz daha yavaş gibi geldi oyunlarda biraz FPS düşmesi var gibi geldi bu yüzden laptopu servise verdim strest ve beacmark testine soktular ama bir sorun yok dediler yani benimle de kaynaklı olabilir.

Hayır ama alan ve güvenen biri olsa alırımda forumda hiç öneren ve yorum yapan yok.

Şimdi konuştumda güvenilirmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı