B bajosi Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarımın ön kısmında mavi USB kablosu girişi var ve direkt olarak arkadan çıkıyor. Neden niçin orada hiçbir fikrim yok kabloyu çevirip kendisine bile takabiliyorum? Bunun işlevi nedir acaba?
Bilgisayarımın ön kısmında mavi USB kablosu girişi var ve direkt olarak arkadan çıkıyor. Neden niçin orada hiçbir fikrim yok kabloyu çevirip kendisine bile takabiliyorum? Bunun işlevi nedir acaba?
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 23 Mayıs 2020 #2 Muhtemelen USB 3.0 portu.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #3 Mavinin olayı USB 3.0 anlamına geliyor.
B bajosi Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2020 #4 Peki bu önde girişi olup arkadan çıkması olayı nedir? Neden böyle bişeyi var?
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 23 Mayıs 2020 #5 Soldaki kasanın portu galiba, diğeri ise anakart'a bağlayabilmeniz için.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #6 bajosi dedi: Peki bu önde girişi olup arkadan çıkması olayı nedir? Neden böyle bişeyi var? Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi tam olarak anlayamadım
bajosi dedi: Peki bu önde girişi olup arkadan çıkması olayı nedir? Neden böyle bişeyi var? Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi tam olarak anlayamadım
B bajosi Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2020 #7 Crimson Butterfly dedi: Demek istediğinizi tam olarak anlayamadım Genişletmek için tıkla... Demek istediğim sağdaki kasanın arkasından dışarı çıkıyor onu nereye takmam lazım? Antonio Montana dedi: Soldaki kasanın portu galiba, diğeri ise anakart'a bağlayabilmeniz için. Genişletmek için tıkla... Anakartın neresine bağlayabilirim ki bunu?
Crimson Butterfly dedi: Demek istediğinizi tam olarak anlayamadım Genişletmek için tıkla... Demek istediğim sağdaki kasanın arkasından dışarı çıkıyor onu nereye takmam lazım? Antonio Montana dedi: Soldaki kasanın portu galiba, diğeri ise anakart'a bağlayabilmeniz için. Genişletmek için tıkla... Anakartın neresine bağlayabilirim ki bunu?
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 23 Mayıs 2020 #8 bajosi dedi: Demek istediğim sağdaki kasanın arkasından dışarı çıkıyor onu nereye takmam lazım? Anakartın neresine bağlayabilirim ki bunu? Genişletmek için tıkla... Anakart'da giriş portu mutlaka vardır ama nerede bilmiyorum.
bajosi dedi: Demek istediğim sağdaki kasanın arkasından dışarı çıkıyor onu nereye takmam lazım? Anakartın neresine bağlayabilirim ki bunu? Genişletmek için tıkla... Anakart'da giriş portu mutlaka vardır ama nerede bilmiyorum.