Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 557 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 22 Temmuz 2024 #1 Yeni sezon gelmiş bari bir bakayım dedim. Eğer paylaşıyorsa atabilir misiniz? Paylaşmıyormuş hocamlar, bilmeyenler varsa eğer. MEGA alın hocamlar bırakayım, mavislime 13. sezon mod paketi, içerisinde bütün modlar vardır bilginize. Son düzenleme: 22 Temmuz 2024
Yeni sezon gelmiş bari bir bakayım dedim. Eğer paylaşıyorsa atabilir misiniz? Paylaşmıyormuş hocamlar, bilmeyenler varsa eğer. MEGA alın hocamlar bırakayım, mavislime 13. sezon mod paketi, içerisinde bütün modlar vardır bilginize.
Çınar342 Femtopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Hocam selam. Bende dosya çıkmıyor. yardımcı olabilir misiniz? hocam, demek istediğim bıraktığınız linki açınca karşıma hiç bişey çıkmıyor. Son düzenleme: 9 Ağustos 2024
Hocam selam. Bende dosya çıkmıyor. yardımcı olabilir misiniz? hocam, demek istediğim bıraktığınız linki açınca karşıma hiç bişey çıkmıyor.
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 557 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 10 Ağustos 2024 #3 Çınar342 dedi: Hocam selam. Bende dosya çıkmıyor. yardımcı olabilir misiniz? hocam, demek istediğim bıraktığınız linki açınca karşıma hiç bişey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Giriş yapma ekranı çıkması lazım hocam bir f5 atın.
Çınar342 dedi: Hocam selam. Bende dosya çıkmıyor. yardımcı olabilir misiniz? hocam, demek istediğim bıraktığınız linki açınca karşıma hiç bişey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Giriş yapma ekranı çıkması lazım hocam bir f5 atın.
omr_nickname Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #4 hocam giriş yaptımda bulamadım mod paketini
goktugtv555 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #5 Hocam giriş yapma istiyor.
samet1nann Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #6 Crylogs dedi: Yeni sezon gelmiş bari bir bakayım dedim. Eğer paylaşıyorsa atabilir misiniz? Paylaşmıyormuş hocamlar, bilmeyenler varsa eğer. MEGA alın hocamlar bırakayım, mavislime 13. sezon mod paketi, içerisinde bütün modlar vardır bilginize. Genişletmek için tıkla... Hocam linki MediaFire'dan atar mısınız buradan girilmiyor.
Crylogs dedi: Yeni sezon gelmiş bari bir bakayım dedim. Eğer paylaşıyorsa atabilir misiniz? Paylaşmıyormuş hocamlar, bilmeyenler varsa eğer. MEGA alın hocamlar bırakayım, mavislime 13. sezon mod paketi, içerisinde bütün modlar vardır bilginize. Genişletmek için tıkla... Hocam linki MediaFire'dan atar mısınız buradan girilmiyor.
H HyPio Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #7 Crylogs dedi: Yeni sezon gelmiş bari bir bakayım dedim. Eğer paylaşıyorsa atabilir misiniz? Paylaşmıyormuş hocamlar, bilmeyenler varsa eğer. MEGA alın hocamlar bırakayım, mavislime 13. sezon mod paketi, içerisinde bütün modlar vardır bilginize. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız dosyanın içi boş hâlen elinizdeyse mod paketi MediaFire şeklinde atar mısınız lütfen.
Crylogs dedi: Yeni sezon gelmiş bari bir bakayım dedim. Eğer paylaşıyorsa atabilir misiniz? Paylaşmıyormuş hocamlar, bilmeyenler varsa eğer. MEGA alın hocamlar bırakayım, mavislime 13. sezon mod paketi, içerisinde bütün modlar vardır bilginize. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız dosyanın içi boş hâlen elinizdeyse mod paketi MediaFire şeklinde atar mısınız lütfen.
mustiiy Femtopat Katılım 21 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #8 Hocam MediaFire'dan link atar misiniz lutfen. Acilmiyor.