Mavislime sezon 3 vs sezon 5

Crylogs

Decapat
Yer
Peter Kok
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 Tİ
AMD Ryzen 5 5600
32 GB RAM
Meslek
Dijital Oyun Tasarımcısı
Merhaba efenim, biraz nostalji yaşayayım dedim ve mavislime sezonlarından birkaçını oynamak istedim. Siz modpackleri sorun etmeyin hepsi bende var. Sizce 3. sezon mu yoksa 5. sezon mu daha iyidir, neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hepsini paylaşırsanız agüzel olur ve insanlar tarafından sevilebilir (bende bekliyorum). Bu arada 5. sezon. Çünkü modlar daha kaliteli ve oynanışı keyifli.

Hocam hepsini paylaşırsanız agüzel olur ve insanlar tarafından sevilebilir (bende bekliyorum). Bu arada 5. sezon. Çünkü modlar daha kaliteli ve oynanışı keyifli.
Bakabilirsiniz virüs felan yoktur hepsi taranmıştır belirteyim dedim yani MaviSlime Sezon 7 Mod Paketi 1 7 10 - 297715392 - Download mediafire files

Benim 5. sezonu sevmeme nedenim kılıçlar aslında, 100 vuran kılıç var mesela ve böyle savaşırken zevk alamıyoruz. Herhangi bir büyük boss olmadığı için çok saçma buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…