Cinoment Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 Max 1000 TL civarı alabileceğim en mantıklı mouse önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2024
AsTa Xd Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Telefoncu 24 Temmuz 2024 #2 Cinoment dedi: Max 1000 TL civarı alabileceğim en mantıklı mouse önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... G305 alabilirsiniz
Cinoment dedi: Max 1000 TL civarı alabileceğim en mantıklı mouse önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... G305 alabilirsiniz
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 254 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #3 SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Geçen sene 550ye almıştım, pahalanmış ama değeceğini düşünüyorum.
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Geçen sene 550ye almıştım, pahalanmış ama değeceğini düşünüyorum.
Cinoment Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 gthcores dedi: SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol geçen sene 550ye almıştım, pahalanmış ama değeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Güzel görünüyor markayı biliyorum bu oyuncu farelerindaki fark tuş hassiyeti mi sadece yoksa başka şeylerde var mı? Bir de Razer markası arasında çok farklar var mı ikisi de yüksek fiyatlarda mouse sunan markalar.
gthcores dedi: SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol geçen sene 550ye almıştım, pahalanmış ama değeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Güzel görünüyor markayı biliyorum bu oyuncu farelerindaki fark tuş hassiyeti mi sadece yoksa başka şeylerde var mı? Bir de Razer markası arasında çok farklar var mı ikisi de yüksek fiyatlarda mouse sunan markalar.