Max 1100 TL 650W PSU önerisi

Bütçe
0-1100

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
RAM
2x2 4 ddr2
İşlemci
Intel core 2 Quad CPU Q9400 2.66 GHz
Öncelikle merhaba. Benim bütçem 0-1100 TL araı ve sizden 650W PSU önerisi istiyorum şimdiden öneri yapanlara teşekkürler.

Biraz daha vermek isterseniz.

Bu paraya düzgün 650W bulamazsınız, sisteminizi öğrenebilir miyim?

Yeni topluyorum ama şöyle bir şey olacak-- işlenci i5 üstü--- RAM 8-16 GB---- anakart 1155 DDR3 pin--- ekran kartı (belli değil ama Valorant CS rahatlıkla açan bir ekran kartı.

Yeni topluyorum ama şöyle bir şey olacak-- işlenci i5 üstü--- RAM 8-16 GB---- anakart 1155 DDR3 pin--- ekran kartı (belli değil ama Valorant CS rahatlıkla açan bir ekran kartı.
Hocam ilerde güncelleme falan yapmayı mı düşünüyorsunuz? Çünkü o anakarta takılacak işlemci için 650W biraz fazla geldi.

@Lacaderal Valorant ve CS için ekran kartı alıp 650W mı takıyorsunuz? Sizin sistem için bütçeniz nedir?

Hocam ileride güncelleme falan yapmayı mı düşünüyorsunuz? Çünkü o anakarta takılacak işlemci için 650W biraz fazla geldi.

İleride sistemi yükseltmeyi düşünüyorum ondan PSU'yu 1 defa alayım yükseltme yaptığım zaman yeni PSU ile uğraşmayayım diyorum. Sahibinden de anakart RAM işlemci set satanlar var anakart RAM işlemci için bütçem 1200 - 1400TL arası PSU içinde 1100TL. Ekran kartı için bir bütçe ayırmadım. Şu an elimde 2500TL olduğu için ekran kartını ilerde de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
₺1.100'ye sıfır olarak kaliteli bir 650W bulamazsınız.

Mağazadan alma imkanınız varsa bunu alabilirsiniz:

Yoksa buna bakabilirsiniz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…