Sürekli elektrik giden bir yerde yaşıyorum eski odu kullandığım için anakartım öldü bütçeyi 600'dü 1000 yaptim şimdi de 1200 yaptim bir tık bile çıkma ihtimalim yok daha önerilerinizi bekliyorum.
AEROCOOL CYLON AE-CYLNP580BR 500W 80+ BRONZE POWER SUPPLY ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla!
Sürekli elektrik giden bir yerde yaşıyorum eski odu kullandığım için anakartım öldü bütçeyi 600'dü 1000 yaptim şimdi de 1200 yaptim bir tık bile çıkma ihtimalim yok daha önerilerinizi bekliyorum.
Yerinizde olsam şuan sıfır olan hiçbir PSU almam. Çünkü hepsi çok kötü bu bütçelerde. Hiçbirinde doğru düzgün devre koruması yok. Technopat 2. elde bana ait sağlam bir PSU bulunmakta, bence ona bir göz atın ya da Sahibinden gibi yerlere bakın. İkinci el almayı düşünürseniz referansı olan kişilere bakmanızı öneririm.
Bunu dün görmüştüm de geri dönüş yapacaktım, unuttum şimdi aklıma geldi. Xigmatek'in fazladan para vermeye değecek modelleri mevcut değil şu fiyatlarda. FSP için de aynı şey geçerli. PK550D yeterli.
Hocam siz 1.200 TL'ye ne önerirsiniz elektrikin haftada 3 4 kere kesildiği bir yerde yaşıyorum dediğim gibi bütçeyi ancak bu kadar zorladım 50 TL daha çıkamam.