Max 1200 TL PSU

Daha fazla  
Sürekli elektrik giden bir yerde yaşıyorum eski odu kullandığım için anakartım öldü bütçeyi 600'dü 1000 yaptim şimdi de 1200 yaptim bir tık bile çıkma ihtimalim yok daha önerilerinizi bekliyorum.

Sürekli elektrik giden bir yerde yaşıyorum eski odu kullandığım için anakartım öldü bütçeyi 600'dü 1000 yaptim şimdi de 1200 yaptim bir tık bile çıkma ihtimalim yok daha önerilerinizi bekliyorum.
Yerinizde olsam şuan sıfır olan hiçbir PSU almam. Çünkü hepsi çok kötü bu bütçelerde. Hiçbirinde doğru düzgün devre koruması yok. Technopat 2. elde bana ait sağlam bir PSU bulunmakta, bence ona bir göz atın ya da Sahibinden gibi yerlere bakın. İkinci el almayı düşünürseniz referansı olan kişilere bakmanızı öneririm.

Technopat 2. El

Kanka sence DeepCool mu alim yoksa FSP Xigmatek gibi markalara fazla para vermeye gerek var mı?

Bunu dün görmüştüm de geri dönüş yapacaktım, unuttum şimdi aklıma geldi. Xigmatek'in fazladan para vermeye değecek modelleri mevcut değil şu fiyatlarda. FSP için de aynı şey geçerli. PK550D yeterli.

PSU tier 2023 de DeepCool'un bu modelleri D tier, benim önerdiğim ise b tier. Bence yine yanlış tercih yapıyorsunuz, karar sizin.

Hocam siz 1.200 TL'ye ne önerirsiniz elektrikin haftada 3 4 kere kesildiği bir yerde yaşıyorum dediğim gibi bütçeyi ancak bu kadar zorladım 50 TL daha çıkamam.

PSU tier 2023 de DeepCool'un bu modelleri D tier, benim önerdiğim ise b tier. Bence yine yanlış tercih yapıyorsunuz, karar sizin.

Bu veya
Bu hangisi elektrik karşı daha iyi korur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…