Korkak Adam Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #1 Kardeşime bilgisayar alacagım bütçe başlıkta oldugu gibi 1300 tl'dir. Oyunları Medium-Low da açabilirse sevinirim.
Kardeşime bilgisayar alacagım bütçe başlıkta oldugu gibi 1300 tl'dir. Oyunları Medium-Low da açabilirse sevinirim.
SQUEZZOO Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 299 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #2 O paraya daha iyisi toplanabilir monitör dahilmi ? Bak monitör çıkınca tam 1300 tl . Eksen bilgisayar şuan kampanya yapıyor dolar sadece 2.00 tl den hesaplıyor vatana göre baya fark var. Dosya Ekleri Adsız.png 65,7 KB · Görüntüleme: 545
O paraya daha iyisi toplanabilir monitör dahilmi ? Bak monitör çıkınca tam 1300 tl . Eksen bilgisayar şuan kampanya yapıyor dolar sadece 2.00 tl den hesaplıyor vatana göre baya fark var.
Korkak Adam Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #3 7-8 Senelik LG Monitör var ama geç açılma gibi sorunları var monitörde dahil olsun. 17 inç vb olabilir
7-8 Senelik LG Monitör var ama geç açılma gibi sorunları var monitörde dahil olsun. 17 inç vb olabilir
SQUEZZOO Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 299 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #4 benım önerdiğim ( eksen bilgisayar )sistemi şuan kampanya bitmeden alın derim . Monitörde fullhd Gayet akıcı oyun oynarsın en uygun fiyat bu. Hemde istersen birleştirip gönderiyolar aynı sistem vatanda 1761 tl. Buda resmi : Dosya Ekleri Adsız2.png 60,6 KB · Görüntüleme: 568
benım önerdiğim ( eksen bilgisayar )sistemi şuan kampanya bitmeden alın derim . Monitörde fullhd Gayet akıcı oyun oynarsın en uygun fiyat bu. Hemde istersen birleştirip gönderiyolar aynı sistem vatanda 1761 tl. Buda resmi :
Korkak Adam Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #5 SQUEZZOO dedi: benım onerdiğim sistemi şuan kampanya bitmeden alın derim . Monitörde fullhd Gayet akıcı oyun oynarsın en uygun fiyat bu. Hemde istersen birleştirip gönderiyolar Genişletmek için tıkla... Harddisk 500 gb ye düşürebilir. anakart markasını begenmedim açıkçası
SQUEZZOO dedi: benım onerdiğim sistemi şuan kampanya bitmeden alın derim . Monitörde fullhd Gayet akıcı oyun oynarsın en uygun fiyat bu. Hemde istersen birleştirip gönderiyolar Genişletmek için tıkla... Harddisk 500 gb ye düşürebilir. anakart markasını begenmedim açıkçası
SQUEZZOO Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 299 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #6 Asrock özeliklerine bakmadan konuşmak yanlış olur. Asrock asusun yan markası diyebiliriz. Garentisine çizgi elektronik bakıyor ve performansı yüksek fakat ucuz bir anakart. 500 gb hardiskle 1 tb arasında pek fiyat farkı yok.
Asrock özeliklerine bakmadan konuşmak yanlış olur. Asrock asusun yan markası diyebiliriz. Garentisine çizgi elektronik bakıyor ve performansı yüksek fakat ucuz bir anakart. 500 gb hardiskle 1 tb arasında pek fiyat farkı yok.
Korkak Adam Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #7 Konu kapatılabilir sistem sipariş edildi.
SQUEZZOO Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 299 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2014 #8 Korkak Adam dedi: Konu kapatılabilir sistem sipariş edildi. Genişletmek için tıkla... Ne aldınız ?
Korkak Adam Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2014 #9 SQUEZZOO dedi: Ne aldınız ? Genişletmek için tıkla... Sizin sisteminizi satın aldım ekran çıkardım eski monitörü tamir ettirip kullanacagım.
SQUEZZOO dedi: Ne aldınız ? Genişletmek için tıkla... Sizin sisteminizi satın aldım ekran çıkardım eski monitörü tamir ettirip kullanacagım.
SQUEZZOO Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 299 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2014 #10 Kardeşim hangi siteden aldınız ? SQUEZZOO dedi: Kardeşim hangi siteden aldınız ? Genişletmek için tıkla... Hem O Pc ye 1080 fhd monitör iyi gider
Kardeşim hangi siteden aldınız ? SQUEZZOO dedi: Kardeşim hangi siteden aldınız ? Genişletmek için tıkla... Hem O Pc ye 1080 fhd monitör iyi gider