Max 15 bin bütçeye tablet önerisi

• Konuyu başlatan ako59
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 41

ako59

Centipat
Daha fazla  
Ders için kullanacağım, yani yanında kalemi olması önemli. Akıcı bu, 13-14 bin, maksimum 15 bin bandına bir tablet arıyorum. Akıcı olsun, 3-4 sene falan götürsün. Arada dizi izleriz vesaire. Telefonum Samsung, tablet için S10 FE tavsiye eden gördüm. Lite modelleri nasıl bilmiyorum, onları düşünüyorum ama yine de bir tavsiye alayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ders için kullanacağım, yani yanında kalemi olması önemli. Akıcı bu, 13-14 bin, maksimum 15 bin bandına bir tablet arıyorum. Akıcı olsun, 3-4 sene falan götürsün. Arada dizi izleriz vesaire. Telefonum Samsung, tablet için S10 FE tavsiye eden gördüm. Lite modelleri nasıl bilmiyorum, onları düşünüyorum ama yine de bir tavsiye alayım.

S10FE muazzam bir tercih olur. Kendim hem S25 hem de S10FE+ kullanan birisi olarak çok memnunum. Ekran konusunda evet biraz kötü bir panel var ama o kadar da göze çarpmıyor. Quick share çok iyi çalışıyor ben özellikle derste çektiğim ders notları, tahtanın fotoğraflarını vs. direkt Samsung notlara aktarabiliyorum. Tabletle telefonu eşleştirdiğiniz zaman tablet adeta büyük telefona dönüşüyor desem yalan olmaz. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Galaxy Tab S10 FE alınmaz. Ekran ve işlemcisi kötü. Bu alınır ama kutudan kalem çıkmıyor ekstra almanız gerekiyor.

Bütçe artarsa bunlar alınır. İkisinin de işlemcisi aynı fark yok. Ekran olarak Lenovo IdeaTab Pro daha iyi.

Galaxy Tab S10 FE alınmaz. Ekran ve işlemcisi kötü. Bu alınır ama kutudan kalem çıkmıyor ekstra almanız gerekiyor.

Bütçe artarsa bunlar alınır. İkisinin de işlemcisi aynı fark yok. Ekran olarak Lenovo IdeaTab Pro daha iyi.

hocam bütçeyi cok artırma durumum yok ya bu bandın en iyi s10 fe sanırım kalemide sayarsak bütçeye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı