Mdgoz Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 219 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #1 Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 27 Ağustos 2014 #2 Tavsiyem biraz daha ekleyip bunu alman : Asus X550JK-XO012D Notebook, Fiyat: 1.697 TL Alamam diyorsan bu : Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
Tavsiyem biraz daha ekleyip bunu alman : Asus X550JK-XO012D Notebook, Fiyat: 1.697 TL Alamam diyorsan bu : Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
Mdgoz Hectopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 219 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #3 Egemen dedi: Tavsiyem biraz daha ekleyip bunu alman : Asus X550JK-XO012D Notebook, Fiyat: 1.697 TL Alamam diyorsan bu : Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2014
Egemen dedi: Tavsiyem biraz daha ekleyip bunu alman : Asus X550JK-XO012D Notebook, Fiyat: 1.697 TL Alamam diyorsan bu : Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Xirman Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #4 Egemen dedi: Tavsiyem biraz daha ekleyip bunu alman : Asus X550JK-XO012D Notebook, Fiyat: 1.697 TL Alamam diyorsan bu : Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Genişletmek için tıkla... Egemen Abi bana niye tavsiye etmedin bu modeli 1.697 tl olanı Ekran kartı güzelmiş GTX850M
Egemen dedi: Tavsiyem biraz daha ekleyip bunu alman : Asus X550JK-XO012D Notebook, Fiyat: 1.697 TL Alamam diyorsan bu : Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Genişletmek için tıkla... Egemen Abi bana niye tavsiye etmedin bu modeli 1.697 tl olanı Ekran kartı güzelmiş GTX850M
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 27 Ağustos 2014 #5 Sen aldıktan sonra çıktı bu model ortaya ne yazık ki. Teknolojiye yetişilmiyor.
Xirman Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #6 Egemen dedi: Sen aldıktan sonra çıktı bu model ortaya ne yazık ki. Teknolojiye yetişilmiyor. Genişletmek için tıkla... Abi bu adamları pataklamak lazım Ekran Kartına bak yaaaaa alırdım valla. Benim notebook 1490tl den 1,747.99 TL olmuş abi
Egemen dedi: Sen aldıktan sonra çıktı bu model ortaya ne yazık ki. Teknolojiye yetişilmiyor. Genişletmek için tıkla... Abi bu adamları pataklamak lazım Ekran Kartına bak yaaaaa alırdım valla. Benim notebook 1490tl den 1,747.99 TL olmuş abi
Z ZekiTech Kilopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #7 Victor G301 alabilirsiniz gerçekten harika bir makine. Vaat edilenlerden fazlasını yapıyor. Ha bu arada marka gerçekten de samimiyetine güvenilir bir marka. Şu anda ben de kullanıyorum.
Victor G301 alabilirsiniz gerçekten harika bir makine. Vaat edilenlerden fazlasını yapıyor. Ha bu arada marka gerçekten de samimiyetine güvenilir bir marka. Şu anda ben de kullanıyorum.