Merhaba. Maximum 1500 TL bütçem var ama hepsini harcamak istemiyorum. 1000 TL altı klavye öneriniz var mı? Özellikle sessiz Switch olması önemli ve siyah olursa iyi olur.
Merhaba. Maximum 1500 TL bütçem var ama hepsini harcamak istemiyorum. 1000 TL altı klavye öneriniz var mı? Özellikle sessiz Switch olması önemli ve siyah olursa iyi olur.
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben epeydir araştırma yapıyorum ve halen de devam ediyorum. Şuan için K68 ve XPG Summoner var ikisi de cherry mx switch kullanıyor. Başka bu fiyata cherry mx switch bulamazsın. Bulabilirseniz benle de paylaşın araştırıyorum en uygun olanı.
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ben 530 TL'ye aldım. Gayet kullanışlı. Ama mekanik değil, bir bakın derim.