Max 1500 Tl Sistem Tavsiyesi

N

NaToRYuM

Ziyaretçi
Herkese merhaba. max 1500 tl bir sistem toplamak istiyorum. Aklımda resimdeki gibi bir sistem var.
Sistemde değiştirmemi önerdiğiniz bir parça var mı? Ekran kartı konusunda karar veremedim. Sistem,kasa hakkındaki yorumlarınızı ve ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sistem Technopat'ın topladığı uygun fiyatlı sisteme çok benziyor. Ekran kartını da rehberdeki gibi GTX 750 Ti seçebilirsiniz.

• Öncelikle RAM olarak 4GB size oyun için yetecektir.

• Ekran kartı olarak şuan indirimde olan Sapphire R9 280 i tercih edebilirsiniz 530TL

• RAM ' lerden kıstığınız miktarla anakartınızı Z97 Pc Mate seçiniz. İleriye dönük güzel bir yatırım olacaktır.

Sapphire R9 280 mi GTX 750 Tİ mi daha performanslıdır ? Kasadaki güç kaynağı her iki ekran kartına da yeterli düzeydemidir ?

• R9 280 çok daha iyi bir karttır.

• Sağlam, kaliteli bir 500 Watt iki kartada yeterli olacaktır. Kasaların içinde gönderilen PSU ların sağlamlık yönünden tavsiye etmiyorum.

• Zalman Z3 Kasa ve Corsair Vs 550 kombini yapabilirsiniz. Hava sirkülasyonu iyi olan bir kasa ve sağlamlığından emin olabileceğiniz bir PSU

R9 280 daha performanslıdır.

Sistemin yeni hali yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem gözü kapalı alınır , çok iyi olmuş , yakında bende buna benzer bir sistem toplayacağım.

• Anakart Z97 Pc Mate

• HDD Seagate 1TB

• RAM' ler Gskill 4 GB 1600 MHz CL 9

Yaparsanız benim alacağım sistemin aynısı olur Anakart değişirse iyi olur sadece diğerleri aynı performans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…