Max 1500 Tl Sistem Tavsiyesi

shelp

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 ay içinde pc toplamayı düşünüyorum. İntel mi Amd mi karar veremedim. İntel Sistem Bütçeyi zorluyor Amd ise ısı sorunu yaşarsam diye tedirginim. En son ropladığım sistem bu:

fx 6300.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye AMD sistem toplanır ilk olarak. AMD'nin ısındığını bakkal amcadan mı öğrendiniz? Ayrıca ramleri 1866 Mhz yaparsanız daha iyi olur. Ekran kartınıda R9 270X yapabilirseniz enfes olur :D

AMD'nin yeni işlemcileri nasıl bilmiyorum ama eskiden Intel'den biraz daha fazla ısınıyordu. Onun için dedim. Bir de anakartta kararsız kaldım Asus nasıl yoksa Gigabyte ya da Msi mı tercih etsem. Asus'la biraz kötü anım oldu o yüzden biraz korkarak yaklaşıyorum.

Evet RAM'leri artıtırıcam. Bir de kasa olarak ne önerirsiniz thermaltake versa 2 den vazgeçtim. Kasa ile power ayrı da olabilir.

Almanızı tercihimdir.
Zalman tercihimdir. Bütçe ile doğru orantılı olarak. Güç kaynağı olarak kaç watt olması gerektiğini bilmiyorum. Yanlış söylemek istemem ama cooler master birinci tercihim bütcenizi aşmaz ise.

Ürün hakkında pek bilgim yok ama yüksek performans için artı soğutma tercihimdir. Anakart olarak MSI almanız halinde Uefi Bios kolaylığı ve yeni o.c özellikleri bulunuyor.

Ürün hakkında pek bilgim yok ama yüksek performans için artı soğutma tercihimdir.Anakart olarak MSI almanız halinde Uefi Bios kolaylığı ve yeni o.c özellikleri bulunuyor.
Tabi sizin seçtiğiniz anakartı da görmezden gelemicem. Gayet başarılı bütçe olarak, özellikler gibi.

Sistemi Biraz Değiştirdim. En sonki hali bu birde dvd rw sorun oldu elimde vardı 2 tane dwd rw çokta sağlam 2 side ide olunca yeni nesil anakartlarda hep sata. Daha sonra sisteme 4 gb bitane daha ram eklemesi yapacağım.
sistem son.JPG

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı