Max 1500 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
1000-1500

Dreads

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar SteelSeries Rivals 3 kullanıyorum ve artık çok eskidi, en fazla 1500 TL'ye kadar (1000 civarına olursa daha iyi olur) mouse arıyorum, genelde CS2 oynuyorum, palm şeklinde tutuyorum elim çok büyük değil, sıfır tercihim ama 2. elde alabilirim temize yakınları, önerilerinizi bekliyorum.

attachshark r1 ben kullanıyorum çok memnunum 3 farklı bağlantı seçeneğivar 900tlye almıştım

attachshark r1 ben kullanıyorum çok memnunum 3 farklı bağlantı seçeneğivar 900tlye almıştım
Attack Shark kadar kötü bir marka görmedim hayatım boyunca. Alınmaz.
Nasıl bir mouse'dur acaba? Ve beyazı 1600 TL'ye denk geliyor, sizce değer mi?
Değer. Zaten bütçedeki en iyi palm mouse bu. Bütçe yükselirse A5 Ultra alın. Yükselmezse SC680.

Attack Shark kadar kötü bir marka görmedim hayatım boyunca. Alınmaz.

Değer. Zaten bütçedeki en iyi palm mouse bu. Bütçe yükselirse A5 Ultra alın. Yükselmezse sc680.

Peki daha alt bütçe için öneriniz var mı?

Kullanmama gerek mi var anlamadım? Forumdaki çoğu kişi memnun değil ve önerilmiyor. Malzeme kalitesi olsun sensörü olsun çok kötü. Çift tıklama gibi sorunlarda olabiliyor.

Peki daha alt bütçe için öneriniz var mı?

Palm olarak bu ikisini öneririm.
SS Prime bir tık daha iyidir ama kablolu olması bir eksi. Attığım Fantech de güzeldir ama SS Prime'dan biraz daha kötüdür ama kablosuz olması güzel bir artıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…