Max 1600 TL Telefon tavsiyesi

Berkay Genç

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Vatan dan olmak şartıyla telefon alacam. Aklımda LG G2 vardı. Malzeme kalitesi kötü diyorlar. Başka ne tavsiye edersiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nexus 5 al. Artan paraylada kılıf vs. alırsın. Nexus 5 güncel bir telefon. Yakında Android L gelecek ve harika bir pil optimizasyonu yapacaklar. Android L mesela LG G2'ye gelmeyecek diyolar.

Ben bir aydan beri G2 kullanıyorum gayet güzel telefon düşürmediğin sürece bir şey olmaz bence ama yinede başka telefon istersen Sony Xperia Z1 alabilirsin

Sen bilirsin. Ama ben kullanıyorum ve 1 günü rahat çıkarıyor. Dediğim gibi Android L gelecek ve pil dahada güçlenecek. Ayrıca telefon çok seri. Diğer Android telefonlara hiç benzemiyor benden demesi.

Guncelleme o kadar sikinti degil benim icin simdi gio kullaniyorum ve telefon subway surf de kasiyo o yuzden 5'' telefon ve 2 yil kasmadan goturse yeter 2 yil icinde rom felanda atmam

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı