Max. 1700 TL Toplama PC !

PComputer16

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar maksimum 1700 TL'ye monitörde dahil bir sistem topluyorum. Benim düşündüğüm sistem şu ;
Fiyatlar Eksen Bilgisayar'dan. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar lütfen rica ediyorum konuyla biraz ilgilenir misiniz acaba ? Yarım saat oldu konuyu açalı. Lütfen.

Sistem iyi ama ekran kartı düşük kalıyor bütçeyi artırmalısınız bence 2000 TL yapabilirseniz çok iyi olur.

Sistem iyi fakat güç kaynağı biraz fazla o sisteme 450 W filan yetecekdir, güç kaynağından biraz kısarak Ekran Kartın'a biraz daha yatırım yapabilirsin.

Ekran kartını R9 270 ve ya R9 270x yapabilirsen daha güzel olabilir sistemin.

O anakartın sorunlu olduğunu duydum. Sadece bir söylenti de olabilir tabi.
Başka ne tavsiye ediyorsun derseniz Asus m5a97 güzeldir. Ben onu alıcam en azından.
Bu arada bana kalırsa tereddüt etmeden psuyu kıs ve ekran kartını
Asus r9 270x Top II alabilirsin. Soğutması performansı oldukça iyi. R9lar arasında bu fiyata 1 numara.
Güven bana burda tecrübe konuşuyor. Tam 3 aydır deli gibi ekran kartı araştırıyorum.

Peki sizin dediğiniz gibi yapacağım. Sisteme 600w fazla dediniz. Psudan kısıp ekran kartına yatırım yapacağım. Kasa ve psu önerin(Ucuz olursa iyi olur). Bu sisteme kaç watt gerekir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…