Max 200 lira kablosuz gamepad önerisi

TheVibe

Megapat
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Merhaba dostlar. Aklımda Monster Pusat Gamepad almak vardı fakat biraz araştırdım ve trigger tuşlarının çok rahat olmadığını söylediler. Bu ürün hala aklımda fakat yeni önerilere de açığım. Max 150-200 liraya kaliteli, kablosuz, şarjlı, oyunlarda ve Windows'ta uyumluluk sorunu yaratmaycak gamepad önerir misiniz? (Xbox one gamepad'i önermeyiniz lütfen, bütçem ona yetmiyor.)

Gamesir t1s harika bir gamepad. Kendim de kullanıyorum, analog hassasiyeti ps4 kolu ile yarışır hatta geçebilir. Hiçbir şekilde eleştiremiyorum. Alırsan pişman etmez.

Ben geçen sene almıştım. Türkiye fiyatları 250 civarındaydı. Çinden sipariş ettim (banggood). 180 liraya elime geçmişti. O zamandan beri gümrük işlerinde bi revizyon gerçekleşti diye biliyorum. O fiyata bulamayabilirsin. Gamesir markasının diğer ürünlerini de araştır. Fiyatına göre en iyi markalardan biridir.

Yakın zamanda Monster Pusat aldım öneririm. Uyumluluk konusunda başarılı Xbox kolu olarak görüyor zaten. Tuşlarda şimdilik bir sorunum yok. Fiyatına göre iyidir.

Yakın zamanda Monster Pusat aldım öneririm. Uyumluluk konusunda başarılı Xbox kolu olarak görüyor zaten. Tuşlarda şimdilik bir sorunum yok. Fiyatına göre iyidir.
Trigger ve analoglarda ağırlık hissiyatı var mı? Kullanan bir arkadaşım trigger tuşlarına basarken zorlandığını söylemişti. Muhtemelen ona sıkıntılı partinin ürünü gelmiştir ama yine de size sormak istedim. Bir de şarjı ne kadar gidiyor?

Trigger ve analoglarda ağırlık hissiyatı var mı? Kullanan bir arkadaşım trigger tuşlarına basarken zorlandığını söylemişti. Muhtemelen ona sıkıntılı partinin ürünü gelmiştir ama yine de size sormak istedim. Bir de şarjı ne kadar gidiyor?

ne kadar gittiğine bakmadım şarjın ama 8 saat deniliyor. d-pad tuşları biraz başarısız o kadar, trigger ve analogları iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı