Aslında 150 TL'ye Bloody v9ma alacaktım fakat klavyem bozulmaya başlamış. Bana klavyesi kötü, mouse iyi Gaming mouse önerir misiniz?
Not: Set olmak zorunda değil, 150 TL mouse, 50 TL klavye olursa çok iyi olur.
Mouse Bloody v9ma almak istiyorum, 50 TL ve altın güzel, çok büyük olmayan klavye önerirseniz sevinirim.
Işıklı olması gerekmiyor ama güzel olur.
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 224,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote MS1012A Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS1012A Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 179,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!