BuzzyGamer

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar.

Amacım aslında 1000 - 2000 TL arasında Monitör dahil oyun amaçlı sistem toplamaktı ama bütçeyi aştım.

Bu iki sistemde pek değişen şey yok. Sadece bir iki şey değişiyor bir de parça fiyatları.

Bu sistemler sizce alınır mı? Eksik veya değişmesi gereken parçalar var mı? Oyunlarda Darboğaz veya FPS Droplanması gibi her hangi bir sorun yaşar mıyım?

F&P FULL SİSTEM Teknobiyotik.png

F&P FULL SİSTEM Sinerji.png

Bir de ek olarak 1000 - 2000 TL arasında Monitör dahil bir sistem toplarsanız çok sevinirim. İstediğim şey güncel oyunların hepsini Ultra ayarlarda olmasa bile High veya Very High'da kasmadan oynayabilmek.

Bu arada iki sistemde de bilerek aynı Monitörü kullandım. Hem marka hem özellik hem de fiyat bakımından sevdiğim bir ürün olduğu için.

Sorularımı yanıtlar ve bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden konuyu okuyup, inceleyen ve yorum yapan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
H110 anakart
G4560 işlemci ( bios güncellemesini unutmayın)
8 gb ram
GTX 1050 veya RX460
Asus 1ms monitör
Çok güclü olmayan 400-500W bir PSU
500 GB HDD
Hocam öncelikle merhabalar o sisteme 500 gb hd olmamış benim görüşüm hiç hdd koymadan ssd koup arkadaş durumu olunca bir 7200 rpm bir hdd almasi

Hocam öncelikle merhabalar o sisteme 500 gb hd olmamış benim görüşüm hiç hdd koymadan ssd koup arkadaş durumu olunca bir 7200 rpm bir hdd almasi
Olursa en azından 750 gb olmalı

Topluyorum hemen birtane.

MSI H110M PRO-VD Anakart (Güncel)
İntel Pentium G4560 3.5GHz İşlemci
Corsair Value 8GB 2133NHz DDR4 RAM
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB Sata3 HDD
RX460/GTX 1050 2GB 128Bit Ekran Kartı
Frisby FC-8925G Kasa
Aerocool VX 400W PSU

Hocam doların düşmesini bekle ve bu sistemi al.

Günümüzde alınabilecek 2000TL altı en iyi f/p bilgisayarıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı