Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 14 Ocak 2016 #11 LeamTO dedi: Benim önerdiğim sistem daha performanslıdır. Genişletmek için tıkla... Senin sistemindeki Güç kaynağı sistemi beslememe riski var.
LeamTO dedi: Benim önerdiğim sistem daha performanslıdır. Genişletmek için tıkla... Senin sistemindeki Güç kaynağı sistemi beslememe riski var.
zcryber Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 358 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2016 #12 DotA dedi: webdenal'a güvenebilir miyim? bir de o sitenin montaj hizmeti var mı Genişletmek için tıkla... Daha 2 hafta önce kendi sistemimi pazartesi günü sipariş ettim salı günü geldi öyle bir paketlenmişti ki çıkarmak çok zor oldu. Montaj hizmeti yok ama çok güvenilir bir site.
DotA dedi: webdenal'a güvenebilir miyim? bir de o sitenin montaj hizmeti var mı Genişletmek için tıkla... Daha 2 hafta önce kendi sistemimi pazartesi günü sipariş ettim salı günü geldi öyle bir paketlenmişti ki çıkarmak çok zor oldu. Montaj hizmeti yok ama çok güvenilir bir site.
LeamTO Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2016 #13 Dryus dedi: Senin sistemindeki Güç kaynağı sistemi beslememe riski var. Genişletmek için tıkla... Güvenmiyorsan 150 tl verirsen yaklaşık zalman z3 plus alabilirsin.
Dryus dedi: Senin sistemindeki Güç kaynağı sistemi beslememe riski var. Genişletmek için tıkla... Güvenmiyorsan 150 tl verirsen yaklaşık zalman z3 plus alabilirsin.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 14 Ocak 2016 #14 LeamTO dedi: Güvenmiyorsan 150 tl verirsen yaklaşık zalman z3 plus alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Güç çıkışları da yetmiyor zaten.
LeamTO dedi: Güvenmiyorsan 150 tl verirsen yaklaşık zalman z3 plus alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Güç çıkışları da yetmiyor zaten.
LeamTO Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2016 #15 O zaman 80 tl falan fazladan verip, Zalman Z1 NEO Dark DKPS600S1 600W Psu alabilirsin.