Max 2000 TL'ye mekanik klavye önerisi

frieda

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, elimde birkaç seçenek var. Öncelikle yön tuşları olan (sanırım %65-70 oluyor) beyaz, RGB klavye bakıyorum. Switch tercihen kırmızı ya da yellow olabilir. Benim bulduklarım:

Royal Kludge RK84 Mechanical Keyboard 84 Keys Triple Mode Wireless bluetooth5.0 + 2.4Ghz + Type-C Wired Hot-swappable RK Switch USB Hub Rechargeable White Backlit ABS Keycaps Gaming Keyboard (mavi Switch ve 1350ye geliyor kodla beraber)

Amazon.com.tr (bu da 1500e geliyor Amazon Prime alırsam)

Bir de gmk67'yi ktt kang white Switch'lerle AliExpress'den almayı düşünüyorum ikisi sadece 1700 gibi bir fiyat ediyor 400TL vergi alıyor ve keycapsiz (RGB'si daha az, eğer puding keycaps alırsam daha iyi olabilir) 47.26AU $ 65% OFF|Hot Swappable Mechanical Keyboard Gasket Bluetooth 2.4g Rgb Backlit Gasket Structure Keyboard 3 Mode Customized Keyboard - Mice & Keyboards Accessories - AliExpress (keyboard)
9.02AU $ 61% OFF|Latest Version KTT Kang White Switches V3 for Mechanical Keyboard Linear 43g 3 Pins Transparent RGB Compatible With MX Switch| | - AliExpress (Switch) Akko'nun yellowuna benziyor çok hoşuma gitti.

Uygun ve aradığım özelliklere sahip olan bildiğiniz klavye varsa söylerseniz çok sevinirim. Bütçe çok ayırmam çünkü daha kulaklık ve monitör de almam gerekiyor. 2K maksimum bütçem.

RK84 almanıza gerek yok. GMK67'e paranız yetiyorsa alınabilir. Mizar kasada KTT Kang White V3 kullanıyorum ben de.

RK84 almanıza gerek yok. Gmk67'e paranız yetiyorsa alınabilir. Mizar kasada ktt kang white V3 kullanıyorum ben de.

Benim attığım kang white ne oluyor peki? V3 falan yazmıyordu ne farkı vardır biliyor musunuz? Vergi vs çok geldiği için istediğim keycapslerle beraber 2400 oluyor fiyati toplam. Vergisiz fiyati 1800TL ):

Benim attığım kang white ne oluyor peki? V3 falan yazmıyordu ne farkı vardır biliyor musunuz? Vergi vs çok geldiği için istediğim keycapslerle beraber 2400 oluyor fiyati toplam. Vergisiz fiyati 1800TL ):
V3 sizinki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…