Max 24" monitör önerisi

Bütçe
2500-3500

Cristo20

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sadece Steam üzerinden PUBG oynuyorum. LG 27GL63t monitörüm vardı ama 27 bu oyun için uygun değilmiş onu anladım bana Max 24" monitör önerisi yapabilir misiniz? Aslında 2K düşünüyorum ama sistemim 2K da iyi performans verir mi ondan pek emin değilim.

Bu monitör için belli bir süre sonra dikey çizgiler çıkıyor denmiş hep hocam.

Bu oddysey monitörleri çok görüyorum ama renkler soluk deniyor bir de VA panel PUBG için uygun olur mu?

Gigabyte'ı inceleyeceğim LG'nin 27 versiyonu vardı bende bayağı güzel monitör hiç sıkıntı yaşatmadı ama niye olduğunu bilmiyorum pek ısınamadım monitöre
ASUS MG248QR modeli nasıldır 2. el olarak buldum FPS oyunları için iyi gibi duruyor. Şu an 2000-2500 civarlarında satılan monitörler hep VA panel ve yorumları pek hoşuma gitmedi hepsinde ghostingten aşırı şikayet etmişler.

Son düzenleme:
2. el niye bakıyorsunuz bu bütçede? TN panel attığınız monitör.

2. el niye bakıyorsunuz bu bütçede? TN panel attığınız monitör.

Ben sadece PUBG oynuyorum yorumlara çok kafam takılıyor o yüzden hangi monitöre baksam ghosting var veya renkler soluk demişler bu TN panellerde FPS oyuncularının tercihi olduğu için bir bakayım demiştim. Sadece PUBG'de ghostingte önemli renkte önemli çok arada kaldım.

G24F'te ghosting yok, OSD menüsü üzerinden 170Hz'e özel çözünürlük oluşturup 183Hz'e kadar yükseltebiliyorsunuz ayrıca.
Renkleri de canlı, kontrastı ortalama üstü.

G24F'te ghosting yok, OSD menüsü üzerinden 170Hz'e özel çözünürlük oluşturup 183Hz'e kadar yükseltebiliyorsunuz ayrıca.
Renkleri de canlı, kontrastı ortalama üstü.

Bu monitör hatırladığım kadarıyla indirime giriyordu bir aralar şu an alınır mı indirim beklemeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…