Max 2400TL kablosuz mouse önerisi

erşan abi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Ryzen 5 7500F | RTX3070Ti | GIGABYTE A620M S2H | XPG 32GB 6000MHz | Thermalright Phantom Spirit 120 SE | FSP 650W

Konsol: XBOX Series S

Ekipman: MCHOSE X75 Keyboard | MCHOSE L7 Pro | HyperX Cloud II | GIGABYTE M28U 28" 4K 144hz / Samsung Odyssey G3 27'' 165hz
Meslek
Öğrenci
FPS tarzi oyunlar fazla oynamiyorum o yuzden hafif olmasina gerek duymuyorum hatta hafif fareler aşırı kalitesiz hissettirdiginden hosuma da gitmiyor. Kablosuz olmasini istiyorum. Anlamadigim bir sekilde hepsi pahali cunku hepsine en hafifi biziz diye damga yapistirmislar. İyi de ben hafif olmasini istemiyorum benim gibi dusunenler ne yapacak? Mumkunse agir olsun agir oldugu icin bir de ucuz olursa tadindan yenmez, eger bu isteklerime uygun bir oneri bulamazsam mecburen asagidakini alacagim.

FPS tarzi oyunlar fazla oynamiyorum o yuzden hafif olmasina gerek duymuyorum hatta hafif fareler aşırı kalitesiz hissettirdiginden hosuma da gitmiyor. Kablosuz olmasini istiyorum. Anlamadigim bir sekilde hepsi pahali cunku hepsine en hafifi biziz diye damga yapistirmislar. İyi de ben hafif olmasini istemiyorum benim gibi dusunenler ne yapacak? Mumkunse agir olsun agir oldugu icin bir de ucuz olursa tadindan yenmez, eger bu isteklerime uygun bir oneri bulamazsam mecburen asagidakini alacagim.

Al geç bunu mükemmel.

Al geç bunu mükemmel.

Aynı fareyi almak isteyenler için güncelleme:

Hocam aldım fareyi bugün elime ulaştı ayarlarını ve testlerini yaptım her şey gayet güzel görünüyor ama tam da düşündüğüm gibi aşırı hafif olması benim açımdan çok kötü hissettiriyor. Bundan önce kullanmış olduğum Razer DeathAdder Essential modeli yaklaşık 100gram ağırlındayken bile bana hafif hissettiriyordu çünkü oyun oynamadığım zamanlarda Logitech MX Master 3S kablosuz faresini kullanıyordum. Bahsettiğim MX fare yaklaşık 150 gram ve elime o kadar iyi oturuyor, ağırlığı o kadar iyi hissettiriyordu ki anlatamam. İmkanım olsa oyun oynarken onu kullanırdım ama hiç oyunluk bir fare değil. MacBook kullanmayı bıraktığımdan ötürü o fareyi sattım ve düzgün oyuncu ekipmanları aldım. Yukarıda da belirttiğim gibi bütün kablosuz fareler "hafif" olmanın peşinde. Ben bu durumu hiç beğenmedim. 100-150 gram ağırlığındaki farelerden bir anda 39 gram bir fareye geçmek açıkçası elimdeki cihazın bitpazarından alınmış içi boş rastgele bir cihaz olduğu hissine kapılmama neden oluyor. Umarım hafif yapmak isterken kalitesinden ödün vermemişlerdir çünkü 2500TL vererek aldığım bir farenin bozulması beni hiç mutlu etmez. Teknik açıdan bakarsam FPS oyuncuları için gerçekten mükemmel bir fare MCHOSE L7 Pro. Sunmuş olduğu özellikler gerçekten hakkı yenmeyecek düzeyde. Keşke bir de ağır modelini yapsalar. :)

Önerir miyim? Ağırlığa takılmıyorsanız kesinlikle evet. Takılıyorsanız da kesinlikle evet, sadece içini açıp ağır bir şeyler yapıştırmayı düşünebilirsiniz. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı