T TestereÖmer Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 30 27 Ekim 2018 #1 Yeni bir set kuracağım. Kulaklıkla klavyeye karar verdim fakat mouse olarak ne alacağımdan emin değilim. Soru ve görüşlerinize açığım, iyi günler.
Yeni bir set kuracağım. Kulaklıkla klavyeye karar verdim fakat mouse olarak ne alacağımdan emin değilim. Soru ve görüşlerinize açığım, iyi günler.
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 27 Ekim 2018 #2 Rival 110, QCK mouse pad alabilirsiniz.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 27 Ekim 2018 #3 Logitech G300S + Mousepad Eliniz küçük ise bunu alabilirsiniz.
LUNA Decapat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2018 #4 HyperX Pulsefire Fps 3200 Dpi Gaming Mouse (HX-MC001A/EE) | HyperX | Kablolu Gamer Mouse Pixart 3310 Optik Sensör, 95Gr Ağırlığındaki HyperX Pulsefire Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Ben kullanmıştım daha önce gayet yeterli bir mouse tavsiye ederim.
HyperX Pulsefire Fps 3200 Dpi Gaming Mouse (HX-MC001A/EE) | HyperX | Kablolu Gamer Mouse Pixart 3310 Optik Sensör, 95Gr Ağırlığındaki HyperX Pulsefire Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Ben kullanmıştım daha önce gayet yeterli bir mouse tavsiye ederim.
T TestereÖmer Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 30 28 Ekim 2018 #5 LUNA dedi: HyperX Pulsefire Fps 3200 Dpi Gaming Mouse (HX-MC001A/EE) | HyperX | Kablolu Gamer Mouse Pixart 3310 Optik Sensör, 95Gr Ağırlığındaki HyperX Pulsefire Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Ben kullanmıştım daha önce gayet yeterli bir mouse tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Peki bir sorun çıkar mı?Sonra yeniden sıkıntı olmasın çünkü uzun süre kullanacağım.
LUNA dedi: HyperX Pulsefire Fps 3200 Dpi Gaming Mouse (HX-MC001A/EE) | HyperX | Kablolu Gamer Mouse Pixart 3310 Optik Sensör, 95Gr Ağırlığındaki HyperX Pulsefire Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Ben kullanmıştım daha önce gayet yeterli bir mouse tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Peki bir sorun çıkar mı?Sonra yeniden sıkıntı olmasın çünkü uzun süre kullanacağım.
Altik Decapat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 56 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2018 #6 Hepsiburada asus bulk 201 tl
I ISLAND Decapat Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 473 28 Ekim 2018 #7 Gerçekten pahalı mouse yada klavyelerin oynamanıza etki ettiğini düşünüyormusunuz ? Kulaklık tamam ona birşey diyemem.
Gerçekten pahalı mouse yada klavyelerin oynamanıza etki ettiğini düşünüyormusunuz ? Kulaklık tamam ona birşey diyemem.
Cem Ali Bektaş Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2018 #8 Zamanınız var ise Vatan Bilgisayar gibi yerlere gidip kendi elinize ve oyun tarzınıza uygun bir mouse seçmeniz daha sağlıklı bir seçim olacaktır.
Zamanınız var ise Vatan Bilgisayar gibi yerlere gidip kendi elinize ve oyun tarzınıza uygun bir mouse seçmeniz daha sağlıklı bir seçim olacaktır.
Altik Decapat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 56 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2018 #9 ISLAND dedi: Gerçekten pahalı mouse yada klavyelerin oynamanıza etki ettiğini düşünüyormusunuz ? Kulaklık tamam ona birşey diyemem. Genişletmek için tıkla... Klavye konusunda haklısın ancak fare önemli
ISLAND dedi: Gerçekten pahalı mouse yada klavyelerin oynamanıza etki ettiğini düşünüyormusunuz ? Kulaklık tamam ona birşey diyemem. Genişletmek için tıkla... Klavye konusunda haklısın ancak fare önemli
LUNA Decapat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2018 #10 TestereÖmer dedi: Peki bir sorun çıkar mı?Sonra yeniden sıkıntı olmasın çünkü uzun süre kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullanıcaksan daha çok asus veya bütçeni arttırıp razer almanı öneririm.İki markada çok iyi mouse üretiyor.
TestereÖmer dedi: Peki bir sorun çıkar mı?Sonra yeniden sıkıntı olmasın çünkü uzun süre kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Uzun süre kullanıcaksan daha çok asus veya bütçeni arttırıp razer almanı öneririm.İki markada çok iyi mouse üretiyor.