Max 2500 TL PSU önerisi

NycroX

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

Bir kaç haftadır bilgisayarım aniden kapanıyor, veyahutta siyah ekrana düşüyor fakat ses gelmeye devam ediyor. Baştan ekran kartından şüphelendim fakat funmark testlerinde herhangi bir sorun görmediğim için sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünüyorum, başlıkta belirttiğim gibi max 2500 TL bandında bir psu arıyorum

Sistem özellikleri:
Ryzen 5 5600X - GTX 1660S

not: ileride ekran kartını RTX 3060 serisi ile değiştirebilmem için min 600 - 650W bandında bir psu önerirseniz daha iyi olur

Ani elektrik kesintilerine psu harici bir parçanın sebeb olduğunu sanmıyorum, arada siyah ekrana düşmeside yüksek ihtimal kartı besleyememesinden

Kesintilerden sonra mı oldu? Yüksek olasılıkla PSU diyebiliriz o halde. Formula'yı alın.
PC aninden kapandıktan sonra tekrar açmaya çalıştığımda bile anlık tekrar kapanıyor, şuan sabahtan beri açık bir sorun yok fakat kimi zaman çok fazla tekrarlıyor o yüzden en makulu psu değiştirmek gibi, formulayı düşüneceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…