Alınacak tablet ders ve dizi-film amaçlı olarak kullanılacak çok sık olmasa da oyun oynanma ihtimali var. Aklımda S6 Lite var, hafızasıyla, bataryası ve s pen ile beni cezbetti fakat bütçeyi 300 TL artırarak iPad 8 almak da mantıklı geliyor ama 32 GB hafızanın pek yeteceğini düşünmüyorum ve S6 Lite'ye göre yaklaşık 600-700 TL daha pahalı. Bu arada alınacak olan tablet 3 yıl civarı kullanılacak. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad 10.2 inç Wi-Fi 32GB Uzay Grisi MYL92TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
32 GB pek yeterli olmayabilir. Fotoğraf çeker misiniz bilmiyorum fakat oyun ve dosyalar derken 32 GB sıkıntı çıkarır. O fiyata daha iyi bir tablet olmadığı için yine iPad alın derim. En kötü iCloud Drive kullanırsınız.
Alınacak tablet ders ve dizi-film amaçlı olarak kullanılacak çok sık olmasa da oyun oynanma ihtimali var. Aklımda S6 Lite var, hafızasıyla, bataryası ve s pen ile beni cezbetti fakat bütçeyi 300 TL artırarak iPad 8 almak da mantıklı geliyor ama 32 GB hafızanın pek yeteceğini düşünmüyorum ve S6 Lite'ye göre yaklaşık 600-700 TL daha pahalı. Bu arada alınacak olan tablet 3 yıl civarı kullanılacak. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?