Rampage KB-R90 Orion RGB USB Blue Switch Oyuncu Mekanik en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Tavsiye eder misiniz iyi midir? Ben bu klavyeyi 250 TL'ye alacağım 0.2 ms ve RGB.
Bu fiyat bandında ne olacağı belli olmuyor. Yorumlarında 3 ay sonra bozulduğunu söyleyen, 2gün sonra bozulduğunu söyleyen, mükemmel-harika diyen de var. Benim Gamepower Ogre'm de bozuldu. Burda söyliyeyim Gamepower almayın. Ben de bu işlerden sıkılıp Alienware AW768 aldım.
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bütçenizi 10 TL aşıyor ama alabileceğiniz en mantıklı klavye 890'dır. Kendim de kullanıyorum, markanın iyi olmamasına karşın ürünü oldukça iyi. Rampage, Gamepower gibi firmaları tercih etmemek lazım, çok sorun yaşayan insan var.
Aynı klavyenin "Red Switch" olanını 2 aydır kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. Alınabilir. Öyle çok kötü bir klavye değil. Bütçeye göre gayet ideal.
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bütçenizi 10 TL aşıyor ama alabileceğiniz en mantıklı klavye 890'dır. Kendim de kullanıyorum, markanın iyi olmamasına karşın ürünü oldukça iyi. Rampage, Gamepower gibi firmaları tercih etmemek lazım, çok sorun yaşayan insan var.