Hocam aradaki 3-4ms farkı nasıl anlayabiliyorsunuz meraktan soruyorum .
GXT 890 Cada'yı kendim de kullanıyorum herhangi bir gecikme problemi söz konusu değil ve memnunum.
Ben Fortnite oynuyorum ve gerçekten iyi oynayan birisi anlar o kadar fark ediyor ki çok rahatsız edici bir şey ha şöyle düşünmeniz yeterleri 1 ms mi daha iyi 5 ms mi bence bu sizin sorunuza cevap olacaktır.
Ben Fortnite oynuyorum ve gerçekten iyi oynayan birisi anlar o kadar fark ediyor ki çok rahatsız edici bir şey ha şöyle düşünmeniz yeterleri 1 ms mi daha iyi 5 ms mi bence bu sizin sorunuza cevap olacaktır.
Hocam ilk olarak klavyenin dili İngilizce Q ve aydınlatması rainbow, yani renkleri değiştiremezsiniz. Switchlerin markası belirtilmemiş fakat diğer turuncu ve siyah switchler ile aynı özelliktedir muhtemelen.
Hocam ilk olarak klavyenin dili İngilizce Q ve aydınlatması Rainbow, yani renkleri değiştiremezsiniz. Switch'lerin markası belirtilmemiş fakat diğer turuncu ve siyah Switch'ler ile aynı özelliktedir muhtemelen.
Hocam James Donkey nasıl Razer switchlerini kullansın? Türkçe Q ile İngilizce Q arasındaki fark İngilizce olan klavyede Türkçe tuşlar bulunmuyor. Eğer Windows'tan klavye dilini Türkçe yaparsanız Türkçe karakterler yazar fakat klavyede tuşun üstünde Türkçe olmaz.
Hocam James Donkey nasıl Razer Switch'lerini kullansın? Türkçe Q ile İngilizce Q arasındaki fark İngilizce olan klavyede Türkçe tuşlar bulunmuyor. Eğer Windows'tan klavye dilini Türkçe yaparsanız Türkçe karakterler yazar fakat klavyede tuşun üstünde Türkçe olmaz.
Hocam aradaki 3-4MS farkı nasıl anlayabiliyorsunuz meraktan soruyorum .
GXT 890 Cada'yı kendim de kullanıyorum herhangi bir gecikme problemi söz konusu değil ve memnunum.