Elimde çok güzel bir gamer sistem var hocam. Bütün parçaları serisinin en üst seviye parçalarından 4-4 lük bir sistem. Özenle seçilmiş ve toplanmış. Eğer bütçenizi biraz daha yükseltebilirseniz ve sistemle ilgilenebilirseniz fiyatta pazarlık veya ikram yapabilirim. İyi günler iyi forumlar dilerim.
Arkadaşın sıfır olarak önerdiği sistemde RX 480 yerine RX 470 seçimiyle güzel bir fiyat performans sistemi olur. Artan parayla PSU seviyesi bir tık üste çıkarılabilir. RX 480 ile işlemci darboğazı oluşacaktır. Bu yüzden tercih değişimine gidilmelidir.
Darboğaz'ı kafaya çok takıyorsunuz.İ5 bir sistem ile 60 FPS alacaksa İ3 sistem ile 50-55 FPS alacaktır ayrıca PSU yu toplama yaptığım sitede fazla seçenek olmadığı için 450W bronz sertifikalı olduğu için tercih ettim
Alacağı yerden güncellemesini isteyebilir. Olumlu karşılayacaklarını düşünüyorum. Hatta sistemi tek bir yerde toplarsa genelde test edip verdikleri için mecbur güncelleme yapacaklardır diye düşünüyorum. Yoksa dediğiniz gibi biraz zahmetli bir durumla karşı karşıya kalabilir.