A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.051 Makaleler 2 Çözümler 9 21 Nisan 2020 #11 emresoyak dedi: Bunu ben çok fark edebilir miyim? Ortalama bir oyuncuyum rahatsız edecek derecede midir acaba? Genişletmek için tıkla... Arada çok fark olacağını zannetmiyorum ama yine de fark olacaktır. Çünkü mekanik klavyeye uygulaman gereken kuvvet daha az. Ayrıca normal membran klavyeler aynı anda maksimum 4 tuşu algılarken mekanik klavyeler de bu 10'un üzerinde.
emresoyak dedi: Bunu ben çok fark edebilir miyim? Ortalama bir oyuncuyum rahatsız edecek derecede midir acaba? Genişletmek için tıkla... Arada çok fark olacağını zannetmiyorum ama yine de fark olacaktır. Çünkü mekanik klavyeye uygulaman gereken kuvvet daha az. Ayrıca normal membran klavyeler aynı anda maksimum 4 tuşu algılarken mekanik klavyeler de bu 10'un üzerinde.
E emresoyak Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 225 21 Nisan 2020 #12 Bakalım teşekkür ederim desteginiz için logitech alalım umarım üzmez
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.051 Makaleler 2 Çözümler 9 21 Nisan 2020 #13 emresoyak dedi: Bunu ben çok fark edebilir miyim? Ortalama bir oyuncuyum rahatsız edecek derecede midir acaba? Genişletmek için tıkla... Ve mekanik klavyeler 50-60 milyon tıklama ömrüne sahip. emresoyak dedi: Bakalım teşekkür ederim desteginiz için Logitech alalım umarım üzmez. Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ama üzeceğini zannetmiyorum. Kullananların duyduğum ve gördüğüm kadarıyla pişman olduğunu duymadım. Zaten Logitech kaliteli bir marka.
emresoyak dedi: Bunu ben çok fark edebilir miyim? Ortalama bir oyuncuyum rahatsız edecek derecede midir acaba? Genişletmek için tıkla... Ve mekanik klavyeler 50-60 milyon tıklama ömrüne sahip. emresoyak dedi: Bakalım teşekkür ederim desteginiz için Logitech alalım umarım üzmez. Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ama üzeceğini zannetmiyorum. Kullananların duyduğum ve gördüğüm kadarıyla pişman olduğunu duymadım. Zaten Logitech kaliteli bir marka.