Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem toplamak istiyorum. Hangi sistemi toplayayım sizce? Okul başladıktan 2 hafta sonra alacağım. Genellikle oynadığım oyunlar LoL, Star Wars, Battlefront falan arkadaşlar.
Okul açıldıktan sonra almak istiyorsan muhtemelen o zamana kadar dolar 5,5'a kadar çıkıcak ama yani senin kararın ben sana şimdi al derim.Şimdi almayı düşünürsen bu dolar kuruna göre en iyi sistemi söyleyebilirim ^^
okul açıldıktan sonra almak istiyorsan muhtemelen o zamana kadar dolar 5, 5'a kadar çıkacak ama yani senin kararın ben sana şimdi al derim. Şimdi almayı düşünürsen bu dolar kuruna göre en iyi sistemi söyleyebilirim ^^
Ülkemizde 1 hafta sonrası bile belli değil. Sen şu andan başla araştırmana, belki düşer belki yükselir. Şu andan sana tavsiye yapmak sadece hayali olur.
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem toplamak istiyorum. Hangi sistemi toplayayım sizce? Okul başladıktan 2 hafta sonra alacağım. Genellikle oynadığım oyunlar LoL, Star Wars, Battlefront falan arkadaşlar.
Ülkenin gidişatında bir sorun yok dolar da 5.5 falan olmaz. Elde herhangi bir bileşen yok ise şu sistem bahsedilen oyunları ve fazlasını rahatça oynatacaktır.
Ülkenin gidişatında bir sorun yok dolar da 5.5 falan olmaz. Elde herhangi bir bileşen yok ise şu sistem bahsedilen oyunları ve fazlasını rahatça oynatacaktır.