Max. 3500 TL'ye notebook tavsiyesi

Kaan Yazmacı

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi akşamlar diyorum. Bu sene lise sona geçtim ve stajım başlıyor. Staj ücretim ile kendime ileriye dönük yatırım olması için laptop alacağım. Daha doğrusu kafamda İphone 6 plus mı yoksa oyuncu laptopu mu alsam diye gidip geliyorum. 1-2 model hoşuma gidiyor. Msi GE60 modelindeki steelseries klavyesi olsun vs. harika görüntüsü var ve onun dışında bir kaç model daha var. Siz de bilgili arkadaşlarımın yardımı ile kafamdaki PC'yi inşallah bulabileceğim. Öncelikle Msi laptop'u atayım.
MSI GE60 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-15.6''-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
2. Apple PC'leri küçüklüğümden beri hayran olduğum farklı bir havası olduğu için seviyorum. Ancak nedir, necidir, hiç bir bilgim yok. Anlamıyorumda. Mac başka bir dünya.
Macbookpro Notebook Corei5 2.5Ghz-4Gb-500Gb-13.3-İntel Notebook - Vatan Bilgisayar
3. Asus'un bir PC'si.
ASUS X550JX CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
4. Adından dolayı Technopat videoları vs. olsun Republic of Gamers ismindeki ucuz PC bu var aklımda.
G550JK NOTEBOOK CORE İ7 3.40GHZ-16 GB-1TB-17.3-4GB-W8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR - Vatan Bilgisayar
5. Yeni yeni kendine geldiğini hissettiğim Levono var.
LENOVO Y510P 59415877 SİYAH NOTEBOOK - Teknosa
Şimdi gelelim benim düşüncelerime. Benim kalbimden içime sinen Msi oluyor. Nedenini bilmiyorum ancak görüntüsü olsun klavyesi vs. yanındaki mouse ve çantası çok karizmatik gösteriyor PC'yi. Fakat Msi'dan korkuyorum biraz da. Çevremdeki insanlar Msi sorunlu, çok ısınıyor vs. Touchpat'i sorunlu diyorlar. Ancak bu 5 PC arasından veya sizin önerebileceğiniz başka PC varsa yoruma açıktır. Bekliyorum. Tek sorun internetten cihaz almayacağım. Gidip görüp inceleyip alacağım. Monster demeyin, fan sesi çok çıkıyor. Monster almayacağım. Teşekkür ederim iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. için,aynısı bende var güzel pc. Çok çok az daha performanslısı çıktı. i7 4720HQ ve GTX 950M'li model. (Performans farkı yok gibi) 1. olan alınabilir yenisi yerine çünkü 16 GB Ram'li, Orjinal Windoslu ve Blu-Ray Combo'lu (Vatan'da ki)... Aynı paraya hatta daha üstüne bir üst model olan Windowssuz 8 GB Ram'li DVD'li bence mantıklı değil...

2. için; oyun için alınmaz, iyi değil, pahalı.

3. için; alınabilir ama soğutması nasıldır bilemiyorum, kullanmadım hiç. Ayrıca fiyatı da güzel.

4. için; GDRR3'lü GTX 850M (ekran kartı iyi değil), alınmaz ayrıca aşırı pahalı.

5. için; ekran kartı iyi değil, alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…