Max. 400 TL amfi tavsiyesi

Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba max. 400 TL bütçe amfi alacağım. Gitarım Cort X6. Bu bütçede ne gibi alternatifler var? Benim için taşınabilirlik ve ses kalitesi önemli. Teşekkür ederim şimdiden.

Marshall MG15CF çok güzel bir amfidir.Ses kalitesi bence yeterli fiyatıda 370 Tl civarı.Eğer pedalın yoksa efektlisini alabilirsin.

Ben fazla ağır metal çalmadığım için bana yetiyor senin ne tür çalacağına bağlı.Line 6 yı kullananlara sorun yanlış bilgi vermek istemem.

Hayır 15 tatilde alacağım. Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum bu gün bir mağazada gördüm Line 6 Spider iv 15 99£ du. Kampanya bitmezse ordan alacağım ama aklım Roland Micro Cube e gitmiyor değil.

Alınca incelemesini bekliyoruz.Bu arada bende gitarımı sattım Ibanez GRG170 DX ile cort X6,X11 arasında kaldım gitardan memnun musunuz?Eksileri artıları nelerdir?

Tabii ki incelemesini yaparım Öncelikle nasıl müzik yapıyorsunuz? GRG 170 DX trash ve heavy metal için yetersiz bir gitar. Cort X6 nın metal tonları daha iyi yani. Ama bunun yanında GRG 170DX in klavyesi daha rahat diyenler var. Ben elime aldım ama ben pek bir fark göremedim. Floyd Rose olması, akor kaçırmaması açısından çok rahat. Ama tel takarken sıkıntı oluyor. Ayrıca x6, 170DX e göre daha ağır. Ayakta çalmak istiyorsanız ciddi kondisyon sahibi olmanız gerek .

Genelde clean tonda çalsamada distortionda da beni üzmeyecek her yola gelecek bir gitar arıyorum.Bulabilirsem X6 yı çalmak istiyorum ama ancak tatilde istanbula gidersem.Bu arada pedalımıda gitarla birlikte sattım efekt için ne kullanıyorsunuz?

400 TL' yi biraz aşıyorlar üzerine biraz ekleyip şunları alırsan pişman olmazsın;
Vox MINI3 G2, Line 6 Spider (IV 15 veya Micro),

Orange Crush Pix 12 L, Roland Micro Cube GX

Güncel fiyatları görebilmek için ayrıca : www.mydukkan.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…