Max 400 tl kulaklik onerisi ?

Muco60

Hectopat
Daha fazla  
Maksimum 400 lira olacak sekilde kulaklik almak istiyorum. Alacagim kulaklikta ses karti olsun istiyorum. Önericeginiz veya tecrube ettiginiz bi kulaklik varsa bekliyorum. Ayrica hyperx cloud2 dusunuyosum fakat ses karti iyi degilmis diye duydum, bu dogru mudur ? Simdiden herkese tesekkur ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 2'nin içinden ses kartı çıkmıyor diye biliyorum ama emin değilim, yanlışım varsa affola. Öncelikle kulaklığı oyun için mi müzik için mi istiyorsun? Yurt dışından (Amazon'dan) alma gibi bir imkanın var mı ve kulaklığı nerede kullanacaksın? Bunlara cevap verebilirsen daha iyi bir şekilde öneride bulunabiliriz.

Hyperx Cloud 2 ses kartlı ve 7.1 destekli. Ben kullanıyorum. Gayet memnunum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hyperx cloud 2 hosuma gidiyo fakat 7.1 ses kartı çok iyi calismiyor diye duydum bu nedenle biraz karamsar kaldım ayrıca Razer Kraken 7.1 chroma ve SS Siberia v2 seskartlı da aklımda var . Alıcagım kulaklıgı indirim ile almak istiyorum ayrıca amazon dan daha önce hic alisveris yapmadım yapabiliyorsam ordan da alabilirim . Önerileriniz icin tesekkurler yeni yorumları bekliyorum :)

Bekliyorum oneriniz varmi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı