Merhabalar arkadaşlar..
Başlıkta belirtildiği üzere max. 4500 TL olmak üzere bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Arkadaşlar bilgisayarlar hakkında çok fazla bir bilgiye sahip değilim, şu anda sahip olduğum bilgisayar 7 senelik, marka vermek doğru mu bilmiyorum ama, Casper marka 1.200 TL lik bir bilgisayar..
Kendim üniversite öğrencisiyim, hayatımda ilk defa kendime ait toplama bir bilgisayar almak istiyorum, 4500 TL lik bir PC nin uzun süreli bir oyun deneyimi yaşatacağını düşünüyorum.
Başta belirttiğim üzere bilgisayarlar hakkında fazla bilgim yok, bir adet monitör ve kasa toplayacağım arkadaşlar, ilk olması sebebi ile bu paraya alınabilecek güzel bilgisayar önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar 4500 TL ile mouse vs. alacağımdan Monitör + Kasa (4300 TL) civarı olursa çok iyi olacaktır ve arta kalan param ile diğer ekipmanlardan alacağım (şimdilik sadece mouse)
Toplatacağım bilgisayarı Inventus'tan toplatacağım ve montajı da bu ekip yapacak çünkü montajlama yeteneğine sahip değilim ve Inventus'un gerçekten güvenilir bir firma olduğunu öğrendiğim için kesinlikle Inventustan toplatacağım.
Ayrıca öğrendiğim kadarı ile ekran kartı olarak GTX 970 MSİ istiyorum arkadaşlar, ASUS bana biraz itici geldi
Kısaca özetleyecek olursak Monitör + Kasa = 4500 TL lik (4300 civarı olursa çok çok iyi olur.) bir toplama bilgisayar önerilerinizi bekliyorum, ilk olacağından tercihlerinizi özenle yapmanızı çok isterim..
Herkese Teşekkürler