Max. 4500 TL'ye Oyun PC Toplama

DotA

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar..

Başlıkta belirtildiği üzere max. 4500 TL olmak üzere bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Arkadaşlar bilgisayarlar hakkında çok fazla bir bilgiye sahip değilim, şu anda sahip olduğum bilgisayar 7 senelik, marka vermek doğru mu bilmiyorum ama, Casper marka 1.200 TL lik bir bilgisayar..

Kendim üniversite öğrencisiyim, hayatımda ilk defa kendime ait toplama bir bilgisayar almak istiyorum, 4500 TL lik bir PC nin uzun süreli bir oyun deneyimi yaşatacağını düşünüyorum.

Başta belirttiğim üzere bilgisayarlar hakkında fazla bilgim yok, bir adet monitör ve kasa toplayacağım arkadaşlar, ilk olması sebebi ile bu paraya alınabilecek güzel bilgisayar önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar 4500 TL ile mouse vs. alacağımdan Monitör + Kasa (4300 TL) civarı olursa çok iyi olacaktır ve arta kalan param ile diğer ekipmanlardan alacağım (şimdilik sadece mouse)

Toplatacağım bilgisayarı Inventus'tan toplatacağım ve montajı da bu ekip yapacak çünkü montajlama yeteneğine sahip değilim ve Inventus'un gerçekten güvenilir bir firma olduğunu öğrendiğim için kesinlikle Inventustan toplatacağım.

Ayrıca öğrendiğim kadarı ile ekran kartı olarak GTX 970 MSİ istiyorum arkadaşlar, ASUS bana biraz itici geldi

Kısaca özetleyecek olursak Monitör + Kasa = 4500 TL lik (4300 civarı olursa çok çok iyi olur.) bir toplama bilgisayar önerilerinizi bekliyorum, ilk olacağından tercihlerinizi özenle yapmanızı çok isterim..

Herkese Teşekkürler

Duyarlılığınız için teşekkür ederim ancak Monitör tercihini yapamayacak kadar tecrübesizim maalesef

Ayrıca soğutma fanı vs. gibi şeyler neden yok ?

Bana monitöre fazla pay ayırmışsınız gibi geldi.. 1000 TL monitöre vermek istemiyorum açıkçası..

Son düzenleme:

Hocam arkadaş ilk defa sistem topluyor, K serisinden overclock edilebilecek bir işlemciye fazladan para vermeye gerek yok. 4690K yerine 4690 alman daha mantıklı olacaktır.Kasanın montajı ve içi hakkında hiçbir bilgim yok ama diğer tüm parçalar alınabilir.

Monitör kendin seçmek istemiyorsan öyle bir ekran kartına & bütçene full hd bir monitör almazsan sanırım ayıp etmiş olursun. SSD almayacak & illa inventusdan alacaksan şunu önerebilirim.
ASUS VS247NR lcd ekran - inventus

SSD'nin alınması gerektiğini çok iyi biliyorum, çünkü oyun yüklenme hızı vs. gibi durumlarda çok faydalı oluyormuş, o yüzden SSD şart bence.

Küçük bilgilendirme: Monitörü Inventusun dışında başka bir firmadan alabilirim

SSD başka bir dünyadır, arzudur Bulaştınmı kurtulamazsın Evet, şarttır ayrıca o bütçeye.
Taksitle alırsan 4000 lira oluyor sanırım. SSD eklersen 4200, Tek çekim alırsan totalde 3900 civarı. Tek çekim için yine önerdiğim monitörü alabilirsin.
Taksitli alırsan monitör sığmaz o bütçeye. Klavye mouse istememişsin ama öneri olarak bloody b120 & bloody v7 önerimdir. G300'de olabilir.

Kalan parayla güzel bir monitör ve mouse alırsınız.

Bu sistem gerçekten şahane oldu Ekran kartı olarak Gigabyte MSI'dan çok az daha ucuz ama daha iyi soğutmaya sahip. Performans konusunda da daha iyi diye hatırlıyorum.

Eki Görüntüle 86105
Kalan parayla güzel bir monitör ve mouse alırsınız.
Eki Görüntüle 86007

Eki Görüntüle 86009 Bu sistem gerçekten şahane oldu Ekran kartı olarak Gigabyte MSI'dan çok az daha ucuz ama daha iyi soğutmaya sahip. Performans konusunda da daha iyi diye hatırlıyorum.

Çok teşekkür ederim değerlendirmeye alacağım

Arkdaşlar önerileriniz üzere bu bilgisayarı toplama kararı aldım, bakarsanız çok memnun kalırım saygılarımla..

Ekran kartını Gigabyte almanı tavsiye ederim. Ama MSI istiyorum illa dersen sen bilirsin. Bellekleri çift kanal al ama. Onun dışında sistem güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…