Max. 4500 TL'ye Oyun PC Toplama

Artan parayı GTX 970'i R9 390X ile değiştirmek için kullanabilirsiniz. İstemezseniz kasa veya monitörü de yükseltebilirsiniz.

Hocam ATI den nefret ediyorum gerçekten..

Ozaman ya monitöre harcayabilirsin yada cebinde kalsın hocam kasayı bilmiyorum ama sistem gayet hoş bu haliyle.

Tamam hocam çok teşekkür ederim, kasayı Sistem Tavsiyelerinde buldum Kırmızı ledli olması hoşuma gitti, ekran kartı ve ram'de kırmızı renk

Hocam ekran kartı GTX 970 olsa daha iyi olur gibi.. ATI yi sevmiyorum
R9 390X, GTX 970'den kesinlikle üstündür. Her oyunu oynarsınız. GTX 970'de 3.5 GB RAM sorunu var. 4 GB VRAM var ama 4 GB olarak çalışmıyor, FPS düşme problemi oluyor sınıra dayandığında. Ayrıca CW sorunu da çıkabiliyor, ıslık sesi gibi sürekli ötüyor. R9 390X 8 GB ve sorunsuz, ayrıca piyasadaki en iyi modellerden birini önerdim. İmkan varken neden değerlendirmiyorsunuz?

Ekran kartı konusunda artık çok karışmak istemiyorum ama monitörü 1 Ms gecikme değerine sahip bir monitör alırsanız yararınıza olacaktır kesinlikle.

NVIDIA bana her zaman daha güvenilir geldi, peki bu kartın Directx12 desteği var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…