Max. 4500 TL'ye Oyun PC Toplama

Hocam en son bu

Dediğim gibi 4690K yerine 4590 alıyorsun işlemcini. Yada 4690 alabilirisin aradaki 0.2 hız farkına para vermek istiyorsan. K serisi işlemciye o kadar para vermene gerek yok.

Almışken O.C. lu olsun diyorum ama

Almışken O.C. lu olsun diyorum ama
Hocam güzel mantık fakat siz oc yapacakmısınız ? İlk defa bu işlere girdiğiniz için o.c'den uzak durun bence, her ne kadar basit bir işlem olsada o bileşenlerle. OC yapmayacağınızı düşünerek aradaki o fiyat farkını cebinize atabilirsiniz. Kendiniz oc yapmadıktan sonra bir faydası dokunmayacak çünkü. İşlemciler aynı birisi oc'ye izin veriyor, birisi vermiyor.

i5 4690 da karar kıldım o zaman

i5 4690 da karar kıldım o zaman
Şimdiden hayırlı olsun madem. Ben inventusun fiyatlandırmasından pek anlamıyorum, 4100 lira ediyor sanırım 4690 ile. 400 liranın en iyi 300üne monitör alsanız 100 liraya klavye mouse alamazsınız, mouse alırsınız yada klavye. Ama 300'e monitör almanızı önermiyorum 400'e 1080p gecikmeside 5ms altında olan gözünüze kestirdiğiniz bir monitörü alabilirsiniz giriş çıkışları uyumluysa kartınızla

Hocam 3901 TL tutuyor.. 400-500 arası bir monitör bakıyorum..

Kardeşim Gaming 3 anakart almışsın locked işlemci alıyosun. 4690k al. Biostan tek tuşla O.C. et. Başka hiçbir şey yapmayacaksın. O kadar para vermişken monitörden kısarsın biraz daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…