Max 50 TL Oyun İçin Mouse

Spilner

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bana 50 TL civarında bir mouse lazım. İlla oyuncu mousesi olmasına gerek yok. Önceden aPoint diye bir markanın normal bir ürününü kullanıyordum elime tam oturuyordu. Yani büyük bir mouse arıyorum. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Net olarak modelini bilmiyorum fakat Microsoft'un mouseleri kaliteli ve büyük olan modelleri çok iyi. Yıllardır kullanan bir arkadaşım var ben kullanınca çok memnun kalmıştım o üründen. Kablosuz ürünlere bakmanı önermem, kablolu al daha uzun ömürlü ve tasarruflu olur.

Rampage Centaur. 60-70tl civarı ama pişman olmazsınız. Bu fiyata alınabilecek en iyi seçeneklerden biri.
Hocam daha önce everestten çok çektim 50 60 TL verip aldığım ürünleri 1-2 hafta gibi çok kısa sürelerde bozulmaya başladı değişim vs talep ettiğimde kabul edilmedi zaten.

Net olarak modelini bilmiyorum fakat Microsoft'un mouseleri kaliteli ve büyük olan modelleri çok iyi. Yıllardır kullanan bir arkadaşım var ben kullanınca çok memnun kalmıştım o üründen. Kablosuz ürünlere bakmanı önermem, kablolu al daha uzun ömürlü ve tasarruflu olur.
Evet biliyorum o ürünleri eskiden kullanmıştım fakat şuan o tip büyük mouseler 100 150 TL fiyata satılıyor aliexpresste bulabilirseniz linkini atarsanız çok güzel olur.

James Donkey'in o fiyattaki modellerine bak. Alınabilir ve gayet de o fiyatta hakkını veren mouse satıyorlar.
Evet o markayı da gördüm güzel gibi duruyor ama ülkemizde tek satan yer ince hesap fazla görmedim fakat kalite konusunda iyiyse alınabilir gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı