Selamlar uzun bir süredir araştırmalarımın sonucunda HP ya da Acer bir gamer laptop almaya karar vermiştim. Fakat sonrasından okuduklarım ve araştırdıklarım kötü olduğunu kanıtladı. Bana takrardan aceleci olmamayı öğrendim alacağım. Laptop Max 5000 TL civarında olacak MSI ya da ASUS istiyorum. Aşağıya bırakıyorum bir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Asus Gaming FX504GE-E4720 Intel Core i5 8300H 8GB 256GB SSD Fiyatı şu an bu bana çok cazip geliyor MSI çok pahalı satıyor baktığım kadarıyla bulamadım kafama göre bir şey ben öyle yüksek oyunlar oynayan birisi değilim. Hatta oynayacağım en yüksek oyun PUBG olur o da belki şu an güncel olarak CS GO tarzında orta düzey oyun onuyorum. Neden böyle bir PC alıyorsun o zaman diyecekseniz ben kodlama yapıyorum. Bir yandan dış görünüşü şık olsun bir yandan beni yormasın bazen birsürü kodlama programlarını aynı anda açıyorum. Arkasından garif hazırlıyorum. Bana sıkıntı çektirmesin yeter yani CS GO oynamak için almıyorum. Sadece bilginiz olsun. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: