Max 5000 TL laptop tavsiyesi

TeuFel

Centipat
Selamlar uzun bir süredir araştırmalarımın sonucunda HP ya da Acer bir gamer laptop almaya karar vermiştim. Fakat sonrasından okuduklarım ve araştırdıklarım kötü olduğunu kanıtladı. Bana takrardan aceleci olmamayı öğrendim alacağım. Laptop Max 5000 TL civarında olacak MSI ya da ASUS istiyorum. Aşağıya bırakıyorum bir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Asus Gaming FX504GE-E4720 Intel Core i5 8300H 8GB 256GB SSD Fiyatı şu an bu bana çok cazip geliyor MSI çok pahalı satıyor baktığım kadarıyla bulamadım kafama göre bir şey ben öyle yüksek oyunlar oynayan birisi değilim. Hatta oynayacağım en yüksek oyun PUBG olur o da belki şu an güncel olarak CS GO tarzında orta düzey oyun onuyorum. Neden böyle bir PC alıyorsun o zaman diyecekseniz ben kodlama yapıyorum. Bir yandan dış görünüşü şık olsun bir yandan beni yormasın bazen birsürü kodlama programlarını aynı anda açıyorum. Arkasından garif hazırlıyorum. Bana sıkıntı çektirmesin yeter yani CS GO oynamak için almıyorum. Sadece bilginiz olsun. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer gerçekten çok önemli değil ise mobil olması cihazın. Her türlü kasalı bilgisayar toplamanızı önerebilirim. 5000TL verip 1050TI almak çok saçma. Hem de 8GB RAM yani çok önemli değilse başka bir konuda 5000TL'ye Bilgisayar Toplama adı altında sorabilirsiniz.

Bence laptop a ihtiyacın yoksa 16 gb ramlı 1660 ti lı bir masaüstü toplamanı önerebilirim. arkadaşın dediği gibi 5000 tl verip 1050 Tİ almak saçma olur .

Hocam attiginiz laptop 2018 yilinin islemcisine sahip bir bilgisayar. Cinebench R20 puani 1680 civari. i5 9300H bu sene cikti ve R20 puani 1950-2100 arasi. Bu gibi bilgilerin farkinda iseniz alinabilir bir bilgisayar. Asus ya da MSI marka yeni nesiller butceyi hayli asiyor.
teşekkürler öncelikle diğer baktığım hp ya da acer modellerin de ısınma sorunu çok oluyormuş illaki ısınacak tabiki laptop sonuçta ama bu ısınmayı ne kadar minimum a indirirsek ömrü uzun olur bu yorum bakış açımı değiştirdi teşekkürler tekrardan
Eğer gerçekten çok önemli değil ise mobil olması cihazın. Her türlü kasalı bilgisayar toplamanızı önerebilirim. 5000TL verip 1050TI almak çok saçma. Hem de 8GB RAM yani çok önemli değilse başka bir konuda 5000TL'ye Bilgisayar Toplama adı altında sorabilirsiniz.
tabikide performans açısından çok iyi olacak fakat bana laptop lazım dışarıda çalışmam için zaten evde hali hazırda bir gaming masaüstüm var yine de teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı