Max 600 Tl bütçe için Windows phone mu Android mi ?

Anıl Bilge

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bu fiyata hangi işletim sistemli telefon alınmalıdır.

1000 TL altı Android kesinlikle kasacaktır. Stabilite istiyorsanız WP8. Lumıa 525.

Ben 925 kullanıcısıyım. Telefonda şu güne kadar hiç kasma yaşamadım. Tek ısınma oluyor sarjda karıştırınca. O kadar tanıdığım birisindede 625 var. Onun telefonda sanırım arada kilit problem yapıyor.

Hani ondanda şikayet etmiyor ama var diyor. Soruyorum android mi windows phone mu diye wp seçimi oluyor. Ki kasma problemi istemiyorsan wp iş görür. Gayet güzel ama mağaza yeni yeni genişliyor. Coğu uygulama geldi sanırım mağazaya.

Lumia candır. Yine dediğim gibi gidip bir iphone alamayacağına göre. Zaten iphone verilen parayı daima boş görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 TL altı Android kesinlikle kasacaktır.

S3 Mini'nin çok kastığını görmedim. Windows Phone önermiyorum ben. Lakin kendi kendine kafayı yiyor. Ablam o kadar para verip L920 aldı, sinir oluyor. Dokunmatiğine birşeyler oluyor, kendi kendine uygulamalardan atıyor vs. vs. S3 Mini gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…