Max 600 TL Klavye Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba max 600 TL'ye mekanik klavye arıyorum (600 TL vereceksem mekanik olmalı.) Işıklandırması benim için çok önemli kesinlikle her renk ışıklandırması olmak zorunda. Ses çıkarsın ama 5-6 ay sonra baş ağrıtacak veya çok ses çıkaracak şekilde olmasın. Şu an aklımda Logitech 410+ var Renk ve Mekanik olmasından dolayı, Razer BlackWidow Chroma (TR) alacaktım ama çok ses çıkarıyormuş. Aklımda diğer bir model olarak Apex M800 Mekanik Klavye var. Sizin önerilerinize de açığım.

Oynadığım oyunlar: CS:GO, LoL (bıraktım.), H1Z1.

Gerçekten 600 TL verecek misin klavyeye ? Bari mouseyle set al.

Kesinlikle Corsair K70 veya K95 almalısın.

Corsair k70 arkadaşım kullanıyor gayet memnun. Fiyat bir çok yerde farklı olabilir bakmanızda fayda var.
Ben ise Logitech G710 kullanıyorum. Yeni kullanmaya başlasam da şuan kusursuz.
Yurt dışı alışveriş düşünürseniz ise önerim Logitech G910 Orion Spark. Işıklandırma önemli diyorsanız bakmanızda fayda var.

Razer BlackWidow Chroma konusunda çok sesli olmakla birlikte arıza çıkarması ile alakalı fazla şikayet işittim.

Senin görusun ama 600 TL veremk şacma ben kulaklık, mouse, klavye, mikrofon alırım.
Hocam Kulaklık,Mouse,Mousepad herşey varda klavyeye 600 tl veriyoruz

710 da alabilirdim fakat ışıklandırmasıdan dolayı

Gerçekten 600 TL verecek misin klavyeye ? Bari mouseyle set al.
Mouse,Kulaklık,Mousepad im var merak etmeyin.

Kesinlikle Corsair K70 veya K95 almalısın.
Dediğin modellere baktım tasarımı, ışıklandırması pek hoşuma gitmedi çok teşekkür ederim. Bide SteelSeries,Razer,Logitech tercih etmek istiyorum.

O zaman Logitech G910 veya G410 alabilirsin. Corsair klavyeleri de gayet hoş aslında ama burada senin kararın önemli.

O zaman Logitech G910 veya G410 alabilirsin. Corsair klavyeleri de gayet hoş aslında ama burada senin kararın önemli.
Bende o yüzden 410 a yöneldim. 910da alabilirim ama bütçemi aşıyor.

Corsair k70 RGB bulabilirsen ışıklandırması istediğin gibi onun. @SteelSeries Seven Adam
Bu klavyeyi sadece amazon da bulabilirim o da vergileriyle 600ü çok aşar birde bu kadar para verip de amazon dan almak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…