Max. 7 bin TL bandında Android TV

Makaleler
2
Olması gereken özellikleri sayıyorum:
HDR,
4K,
Min. 55 inç,
Wi-Fi,
OLED (olursa iyi olur)

Bir de Philips alınır mı?

Baktığım modeller:

(Sony neden bu kadar pahalı?)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam üçünüde önermem ya LG ya da Samsung bu ikilinin renk kalitesi diğer üçlüye göre aşırı yüksek seviyede.

Philips alınır. Zaten Android TV'de ya Sony ya da Philips tercih etmelisiniz Philips daha uygun.

Philips gayet de kaliteli marka. Bir tanıdığımın 7 ay önce Philips TV sinin ekranı çizilmiş (çocuk anahtar fırlatmış)şu an o çizik hiç büyümemiş. Diğer markalarda git gide büyüyor ve en sonunda TV çalışmıyor.

Bende Samsung MU7000 4K HDR+ TV var ekranına kuzenim terlik fırlatmıştı ekranında çatlak var 3 yıldırda aynı daha hiçbir sorun yaratmadı.

Bende Samsung MU7000 4K HDR+ TV var ekranına kuzenim terlik fırlatmıştı ekranında çatlak var 3 yıldırda aynı daha hiçbir sorun yaratmadı.

Bu sorun daha çok LG marka TV'lerde var. Hi-Level axen gibi markalarda da vardır ama LG gibi büyük bir markada bu kadar sık görülmesi insanı 2 kez düşündürüyor.

Philips PUS6581 modelini 3 yıldır kullanıyorum. Ambilight zaten muhteşem bir özellik bence her televizyonda olmalı çünkü çerçeve yokmuş gibi sınırsız ekranmış gibi izliyosun ve filmin içine dalıyosun. 100Hz olmasını maç izlerken topa baktığımda anlıyorum. Renk konusu hazır profiller mevcut veya istediğiniz bir ayarı kendiniz de yapabilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşamadım sadece Google Play Store'da Google Chrome yok. Android TV'lere uygun uygulamalar indirebiliyorsun ama .apk olarak yükleyip yine kullanabiliyorsun ben Google Chrome ve MX Player Codec(4K Dolby Film indirip USB'den izlemek istediğinde altyazı veya Dolby sound uyumsuzluğu oluyor MX Player ve Codec ile çözülüyor ama Netflix 4K olsun TRT 4K yayın olsun veya filmi orijinal alırsan BluRay 4K Media Player gibi bir cihazın varsa ve onu televizyona bağladıysan sorunsuz izletiyor dediğim sadece korsan için geçerli ) uygulamalarını .apk olarak yükledim. Uğraşmam dersen Puffin Browser var gayet kullanışlı.

Oyun olarak da gayet performanslı Asphalt 8 GTA liberty City stories Minecraft(APK) gibi gayet kaliteli oyunlarda zorlanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…