Dustin Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 560 Çözümler 1 20 Nisan 2020 #21 FurkanH06 dedi: Monitör aşağı yukarı oynatabiliyor Driver'i internetten kurucaksın ya da CD üzerinden kurmak ayrı işkence masa sallanınca başı sallanıyor ama yerinden vs çıkmıyor tam oturmuyor gibi bir şey herhalde hafif bir çıkıklık bende de var hocam. Genişletmek için tıkla... Aşşağı yukarı oynamıyor bende yukarıya zorlayınca kırılacak gibi oluyor. Zorlamadım bende.
FurkanH06 dedi: Monitör aşağı yukarı oynatabiliyor Driver'i internetten kurucaksın ya da CD üzerinden kurmak ayrı işkence masa sallanınca başı sallanıyor ama yerinden vs çıkmıyor tam oturmuyor gibi bir şey herhalde hafif bir çıkıklık bende de var hocam. Genişletmek için tıkla... Aşşağı yukarı oynamıyor bende yukarıya zorlayınca kırılacak gibi oluyor. Zorlamadım bende.
Entager Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 76 Çözümler 1 20 Nisan 2020 #22 Dustin dedi: Bütçemi çok zor çıkardım 700'e dahada oynamaz. Bu fiyat aralığında tavsiyelerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu monitöre bakabilirsin, kendim de kullanıyorum.
Dustin dedi: Bütçemi çok zor çıkardım 700'e dahada oynamaz. Bu fiyat aralığında tavsiyelerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu monitöre bakabilirsin, kendim de kullanıyorum.
F FurkanH06 Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 117 20 Nisan 2020 #23 Dustin dedi: Aşağı yukarı oynamıyor bende yukarıya zorlayınca kırılacak gibi oluyor. Zorlamadım bende. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kırılmaz rahat olun hafif yukarıya kaldırıp kullanabilirsiniz. Dustin dedi: Aşağı yukarı oynamıyor bende yukarıya zorlayınca kırılacak gibi oluyor. Zorlamadım bende. Genişletmek için tıkla... Driver için sertifika bir şeylerini iptal etmeniz gerek. Dustin dedi: Aşağı yukarı oynamıyor bende yukarıya zorlayınca kırılacak gibi oluyor. Zorlamadım bende. Genişletmek için tıkla... Hocam Driver'i yükleyebildiniz mi ve ölü pixel vs var mı ekranda? Bir de ekran arada gidip geliyor mu acaba? Son düzenleme: 23 Nisan 2020
Dustin dedi: Aşağı yukarı oynamıyor bende yukarıya zorlayınca kırılacak gibi oluyor. Zorlamadım bende. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kırılmaz rahat olun hafif yukarıya kaldırıp kullanabilirsiniz. Dustin dedi: Aşağı yukarı oynamıyor bende yukarıya zorlayınca kırılacak gibi oluyor. Zorlamadım bende. Genişletmek için tıkla... Driver için sertifika bir şeylerini iptal etmeniz gerek. Dustin dedi: Aşağı yukarı oynamıyor bende yukarıya zorlayınca kırılacak gibi oluyor. Zorlamadım bende. Genişletmek için tıkla... Hocam Driver'i yükleyebildiniz mi ve ölü pixel vs var mı ekranda? Bir de ekran arada gidip geliyor mu acaba?