B basayx Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #1 Max 75 TLlik kulak üstü, mikrofonlu kulağı saran bir Kulaklık arıyorum. Sizden ricam bana uygun bir kulaklık söylemeniz. Ancak önereceğiniz sitelerde kapıdan ödeme seçeneği olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Max 75 TLlik kulak üstü, mikrofonlu kulağı saran bir Kulaklık arıyorum. Sizden ricam bana uygun bir kulaklık söylemeniz. Ancak önereceğiniz sitelerde kapıdan ödeme seçeneği olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
M -Mustafa- Hectopat Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 231 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #2 Bütçeyi artırırsanız bu modele bakın. Sennheiser Hd 201 Kulaküstü Siyah Kulaklık Fiyatı Şu modelde iyidir. Philips Kulak Üstü Kulaklık - Shp1900/10 909 - n11.com Şu modelde iyidir. Sony Mdr-zx310l Mavi Kulaküstü Kulaklık 477 - n11.com 3 modelde iyi fakat mikrofona sahip değiller galiba. Ama ses kaliteleri iyidir. Tabi vir yöneticiye sormakta fayda var. Onlar daha iyi bilir.
Bütçeyi artırırsanız bu modele bakın. Sennheiser Hd 201 Kulaküstü Siyah Kulaklık Fiyatı Şu modelde iyidir. Philips Kulak Üstü Kulaklık - Shp1900/10 909 - n11.com Şu modelde iyidir. Sony Mdr-zx310l Mavi Kulaküstü Kulaklık 477 - n11.com 3 modelde iyi fakat mikrofona sahip değiller galiba. Ama ses kaliteleri iyidir. Tabi vir yöneticiye sormakta fayda var. Onlar daha iyi bilir.