Max 800 TL'ye kulaklık önerisi

ACAR28

Kilopat
Arkadaşlar geçen hafta forumda ve internette yaptığımm birçok araştırma sonucu QCY T20 model kulaklık aldım. Ancak benim aldığım ürün mü arazalıydı anlamadım, ne yaptıysam telefondan ses kısık ve mikrofonu da bir süre sonra karşıya ses iletmemeye başladı. Bunun üstüne ürünü iade ettim. Şimdi sizlerden kulaklık tavsiyesi alırken kriterlerim,

• Silikonsuz düşünüyorum çünkü daha çok telefon görüşmesi ağırlıklı sağ kulağı kullanacağım. Ancak şu şu silikonlu kulaklığı kesinlikle tavsiye ederim dediğinniz varsa da değerlendirebiliriz.
  • Kulakta rahat otursun. QCY T20 gibi çok kaba bir kulaklık olmasın. Kulak yapım normal sayılır. Ne çok büyük ne çok küçük.
  • Tercihen bir tık fazla bass verebilir. Ama dengeli genel anlamda tercihim.
  • Dayanıklı, kalitelib bir marka model olsun, düştüğünde veya herhangi bir durumda kolay kolay arıza vermesin, kronik bir problemi olmasın.
  • Telefonum iPhone SE3. buna uygun yazılımı olsa iyi olur olmasa da olur gerçi.
  • Tercihen 500-600TL bandında bakıyorum. Ama uzunn ömürlü bir kulaklık almmak istediğimden 800TL hatta gerekirse 1000TL'ye kadar zorlanabilir. Ama çok çok fark ettirmeyecekse 500-800TL arasındaki modellere de razıyım.
  • Cebimde kutusu ile taşıyacağımdan çok kaba, büyük kutusu olmasa iyi olur. Şarjı da ortalama gidebilir. Sık sık şarj edebilirim.
  • Telefonla bağlantısında kopmalar yaşatmayan, rahat bağlanabilen bir kulaklık.
Birçok video ve forumda incelemlere baktım. Ancak karar vermekte çok zorlandım. Şu anki mevcut piyasa fiyatlarıyla her türlü önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.

Qcy Ht05 olabilir.
En son Qcy T20 deneyimimden sonra QCY markasına sıcak bakmıyorum açıkçası

Çok üstün bir model değil ama 7.1 ses seviyesi var ve tek jak girişinde kulaklık+mikrofonu kullanabiliyorsunuz Razer Kraken X Lite. Kablosuz demiştiniz ama bunada bir bakın derim.
Hocam gündelik hayatta kulanabilmek için bluetooth kulakiç kulaklık bakıyorum Oyuncu kulakları veya kulaksütü headsetler ile lgilenmiyorum.

En son Qcy T20 deneyimimden sonra QCY markasına sıcak bakmıyorum açıkçası

Hocam gündelik hayatta kulanabilmek için bluetooth kulakiç kulaklık bakıyorum Oyuncu kulakları veya kulaksütü headsetler ile lgilenmiyorum.
Hocam her markada böyle durumlar yaşanabilir. Satıcı kaynaklı olabilir kargo kaynaklı olabilir. Bence bu fiyata uygun ama karar sizin. Üstteki Jabra da iyidir ama onu da alabilirsiniz.

Hocam her markada böyle durumlar yaşanabilir. Satıcı kaynaklı olabilir kargo kaynaklı olabilir. Bence bu fiyata uygun ama karar sizin. Üstteki Jabra da iyidir ama onu da alabilirsiniz.
Şuan Jabra modelini de inceliyorum Pek karar veremedim Başka marka model var mı tavsiye edebileceğiniz alternatif?

Şuan Jabra modelini de inceliyorum Pek karar veremedim Başka marka model var mı tavsiye edebileceğiniz alternatif?
Saçmalık yapıp şu anki kullandığım lanet kulaklığı almasa idim keşke diyorum. 1 seneye doğru satıp bu kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı