M maner304 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2016 #1 Selam arkadaşlar. Günümün yarısından fazlasını bilgisayar başında geçiriyorum. Hangisini almalıyım sizce? Kullanan memnun olmayan var mı?
Selam arkadaşlar. Günümün yarısından fazlasını bilgisayar başında geçiriyorum. Hangisini almalıyım sizce? Kullanan memnun olmayan var mı?
Schienzyy Megapat Katılım 27 Nisan 2015 Mesajlar 115 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #2 maner304 dedi: Selam arkadaşlar. Günümün yarısından fazlasını bilgisayar başında geçiriyorum. Hangisini almalıyım sizce? Kullanan memnun olmayan var mı? Genişletmek için tıkla... Dostum merhaba vento koltuğu yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Uzun süreli kullanımda sıkıntı çıkmıyor. Fakat belli bir süreden sonra kolçakların üstündeki kısım içine göçmeye başlıyor.
maner304 dedi: Selam arkadaşlar. Günümün yarısından fazlasını bilgisayar başında geçiriyorum. Hangisini almalıyım sizce? Kullanan memnun olmayan var mı? Genişletmek için tıkla... Dostum merhaba vento koltuğu yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Uzun süreli kullanımda sıkıntı çıkmıyor. Fakat belli bir süreden sonra kolçakların üstündeki kısım içine göçmeye başlıyor.