Sürprizbozan Max Payne 1 hikayesi sarmadı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Diamant

Decipat
Daha fazla  
Forumda gördüm adam yazmış yok hikaye anlatımı tüm oyunlardan iyi diye. Açıkçası ben bu kadar kötü hikaye anlatımı görmedim. Tamam uyuşturucu bağımlıları eşimizi çocuğumuzu öldürüyor. Neden öldürüyorlar onu anlamadım? Neyse bunu geçiyorum. Sonra arkadaşımızı öldürüyorlar ve suç bizim üstümüze kalıyor. Artık polisler de peşimize düşüyor. Buraya kadar tamam. Daha oyunun ortalarındayım ama bizim peşimizde olduğumuz adam kim? Anlaşma yaptığımız Rus adam kim? Hiçbir şey anlamadım bu konularda. Öyle bir hikaye anlatımı var ki her şey özet gibi. Bir yeri temizliyoruz sonra bambaşka bir mekanda buluyoruz kendimizi. Ama neden oraya gittik kim için gittik hiçbir bilgi yok. Biri beni aydınlatabilir mi benim mi anlama zorluğum var yoksa oyun zaten böyle mi?

Düzenleme: Başlık hikaye sarmadı değil hikayeyi anlamadım olacak. Moderatör arkadaş neden değiştirmiş anlamadım. Hikayeden zevk almadım diye bir şey demedim sadece hikayeyi anlamaya çalıştığımı söyledim.

Son düzenleme:
Peşinde olduğumuz yaşlı adam eski bir devlet görevlisi, kadın da onun yerine gelen kişi kadın Valkyr adında bir deney varmış askerleri güçlendirmek vs için bu deneyi tekrar başlatıyor o da sokaklara düşüyor, eşi de bu kadının bu işi yaptığını öğreniyor, peşine düştüğü için bağımlılara eşini ve çocuğunu öldürtüyor. Rus adam yer altı dünyasındaki birisi dostumuz sayılır. Eski bi oyun konuşmalara ara sahnelere dikkat etmezsen anlaşılmıyor. Sonuna doğru anlıyorsun zaten her şeyi Max de bilmiyor sadece ipuçlarını takip ediyor.

Tamamdır hocam sağolun. Bitirdikten sonra belki daha iyi anlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…