M Mugetsuu Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 84 22 Mart 2021 #1 Selamlar, güvenebileceğim bir site bulamadım. Öneriniz var mı veya atar mısınız? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2021
Selamlar, güvenebileceğim bir site bulamadım. Öneriniz var mı veya atar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
İ İshak Kaplan Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #2 OyunÇeviri ekibinin yaptığı bu yamaya bakabilirsiniz : Max Payne Türkçe Yama | Turkce-yama.com
M Mugetsuu Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 84 22 Mart 2021 #3 İshak Kaplan dedi: Oyunçeviri ekibinin yaptığı bu yamaya bakabilirsiniz: Max Payne Türkçe Yama | Turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... VirusTotal testinde trojan gözüküyor site güvenilir mi?
İshak Kaplan dedi: Oyunçeviri ekibinin yaptığı bu yamaya bakabilirsiniz: Max Payne Türkçe Yama | Turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... VirusTotal testinde trojan gözüküyor site güvenilir mi?
İ İshak Kaplan Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #4 Mugetsuu dedi: VirusTotal testinde trojan gözüküyor site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... OyunÇeviri'nin yaptığı farklı oyunlardaki yamaları kullandım (yaklaşık 5-6 tane). Bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
Mugetsuu dedi: VirusTotal testinde trojan gözüküyor site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... OyunÇeviri'nin yaptığı farklı oyunlardaki yamaları kullandım (yaklaşık 5-6 tane). Bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
A Ang Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #5 Bende virüs var diye indirmek istemedim başka virüssüz site önerebilir misin?