Vileblood Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 673 Çözümler 3 18 Aralık 2022 #1 Steam'de yok key olarak da bulamadım, nereden alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2022
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 19 Aralık 2022 #2 Voidu, G2A, Kinguin. Artı 0 Eksi
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 19 Aralık 2022 #3 Satıştan kaldırdı rockstar. Artı 0 Eksi
kanyewest Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 440 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #4 Steam'de satılıyodu diye biliyordum satıştan kaldırdı diyince baktım harbiden kaldırmışlar. Acaba remake veya remaster falan mı geliyor? GTA Trilogy'e de aynısını yapmışlardı. Artı 0 Eksi
Steam'de satılıyodu diye biliyordum satıştan kaldırdı diyince baktım harbiden kaldırmışlar. Acaba remake veya remaster falan mı geliyor? GTA Trilogy'e de aynısını yapmışlardı.
E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #5 kanyewest dedi: Steam'de satılıyodu diye biliyordum satıştan kaldırdı diyince baktım harbiden kaldırmışlar. Acaba remake veya remaster falan mı geliyor? GTA Trilogy'e de aynısını yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
kanyewest dedi: Steam'de satılıyodu diye biliyordum satıştan kaldırdı diyince baktım harbiden kaldırmışlar. Acaba remake veya remaster falan mı geliyor? GTA Trilogy'e de aynısını yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 19 Aralık 2022 #6 kanyewest dedi: Steam'de satılıyordu diye biliyordum satıştan kaldırdı deyince baktım harbiden kaldırmışlar. Acaba remake veya remaster falan mı geliyor? GTA Trilogy'e de aynısını yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... Evet remake geliyor. Artı 0 Eksi
kanyewest dedi: Steam'de satılıyordu diye biliyordum satıştan kaldırdı deyince baktım harbiden kaldırmışlar. Acaba remake veya remaster falan mı geliyor? GTA Trilogy'e de aynısını yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... Evet remake geliyor.
Tarık Abi Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 320 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker & Dövme Sanatçılığı Adayı 19 Aralık 2022 #7 Remake versiyonlar Remedy Games tarafından da doğrulandı evet. Artı 0 Eksi
kanyewest Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 440 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #8 Eric Wright dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 455146 dedi: Evet remake geliyor. Genişletmek için tıkla... Tarık Abi dedi: Remake versiyonlar Remedy Games tarafından da doğrulandı evet. Genişletmek için tıkla... Vay be sevindim. Sanırım biraz geç öğrendim bu haberi Artı 0 Eksi
Eric Wright dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 455146 dedi: Evet remake geliyor. Genişletmek için tıkla... Tarık Abi dedi: Remake versiyonlar Remedy Games tarafından da doğrulandı evet. Genişletmek için tıkla... Vay be sevindim. Sanırım biraz geç öğrendim bu haberi
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.766 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et