Max Payne 1 ve 2 Remake Duyuruldu

Remedy yapıyor hocam Rockstar değil. Muhtelemen o da gelecektir. Rockstar bir şeyler deniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence RDR2'ye ek paket olarak yapabilirler RDR2'de ki harita aynı. Yeni bir geliştirme süreci gereksiz olur diye düşünüyorum.

GTA trilogy gibi olacaksa işimiz iş. Orjinalleri kaldırmışlar Steam mağazasında bulamıyorum bile artık. Remedy yapıyorsa yine iyi.

Max Payne’in grafikleri ile, karakterin yüzü vesaire ile verdiği kendine has bir atmosfer hissi var. Bunu koruyabileceklerini düşünmüyorum.

İfadeler: WTC
Herkes tutturmuş bir güzel grafik diye. Güzel grafiğe gerek yok. Zamanında PS1'de Driver oynardım. Arada açıp oynarım. Hala da çok zevkli gelir. Ultra harika grafikli muadilleri yok mu? Var. Ama mevzu o oyunun kötü grafikli olmasında. Dediğine katılıyorum. Bırakın Max Payne 1 öyle kalsın, insanlar o grafiklerle oynasın. Seriye yeni bir soluk yeni grafik kaplama vs. getirmek istiyorlarsa Max Payne 4 yapsınlar. Biz de aynı oyunu, hikaye devam ederken daha yüksek grafikle oynayalım. Bugün Mario Remastered çıksa, o piksel tasarımdan çıkıp RTX'li bilmem neli bir oyuna dönüşmüş olsa Mario'nun o eski grafiklerinin, piksellerinin ne anlamı kalacak?

İfadeler: WTC
Vay arkadaş Daha bi kaç gün önce canım çekti biraz bullet time senfonisi tadalım dedik. Satışı olmadığından malum yerlerden 2. oyunu indirdim. Hafta sonu takılırım derken üstüne güzel geldi bu haber. GTA Trilogy gibi para söğüşleme niyetiyle yapılmayacağını umarak bekliyoruz o zaman.

Güne güzel bir haber ile başlamak gibisi yok umarım harika bir iş ortaya çıkarırlar.

Acaba ne oldu üstünden 1 yıl geçmiş ama hiçbir yerde ne zaman çıkacağı hakkında hiçbir bilgi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…